Super en snel

Snel en super

Snelle en correct levering. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Mooie prijs en snelle levering en dan nog eens snelle communicatie bij vragen!!!

Één woord : PERFECT!

Prima slot, snel geleverd en een zeer scherpe prijs.

Idem

Volgens afspraak

Prima site, scherpe prijs en snelle verzending. Aanrader dus.

Mooie site en keurige afwikkeling

Belangstelling voor een kettingslot "erbij" (ebike). Volop keuze en goede omdchrijving van producten. Wordt netjes verzonden enkeurig op de hoogte gehouden na bestelling. Enige opmerking is: zou het liefst een andere vervoorder zien. Bij ons nu al voor de 4e keer uitstel en vage meldingen.

Prima webshop

Snel en goede levering

Slot goed sterk , wel zwaar en moeilijk tussen een spaak te krijgen .

Dit slot moet ik wel hebben vo m’n driewieler want deze was goedgekeurd voor de verzekering , dus moet er erg aan wennen .

Goed slot, snel bezord

Snel geleverd en niet te duur

Had een ART2 slot nodig voor verzekering elektrische leasefiets

Goede en snelle afhandeling order en levering

Weliswaar te zeer zwaar kettingslot om mee te nemen, maar goed te gebruiken bij stalling in combinatie met een grondanker.

Fantasrisch

Savonds besteld en de volgende dag in huis. Super

Super snel en perfecte producten

Snel geleverd en goede kwaliteit Het is gewoon altijd goed en snel als je iets besteld

Slot binnen 24 uur in huis, ziet er goed degelijk uit en voor een mooi prijsje! Blij mee!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goed zwaar slot

Het slot is best zwaar, maar komt in een handig opberg tasje zodat er niets kan beschadigen bij vervoer in de motor. De herrinerings kabel heeft geen montage punt op het slot, dus geen idee waar ik die aan zou moeten vastmaken (slot zijde). Het alarm is luid genoeg.

Mijn bestelling voor een wielklem Top en snel geleverd.

Goede kwaliteit, zeer betaalbaar.

Goede kwaliteit, zeer betaalbaar.

lokkertje?

In de advertentie staat dat het een schijfremslot is, helaas past deze niet in mijn schijfrem. Ik ben er vanuit gegaan dat het slot voor alle motoren geschikt zou zijn dus gewoon besteld, helaas past het niet door mijn schijfrem heen. Ik hoop nog op een oplossing, met vriendelijke groet, Hans Beumer

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs/kwaliteit! Snelle levering netjes verpakt.

Gewoon goed

100 procent tevreden

Twee Art 4 sloten voor mijn motor gekocht tegen een gunstige prijs. Deze werden de dag erna al geleverd. Ik heb via mail een vraag gesteld over de sleutel nummers en kreeg de zelfde dag nog antwoord. Wat mij betreft alles goed en snel gegaan.

Snelle levering en duidelijkheid

Site overzichtelijk, duidelijk, goede prijs en snele lebering

Snelle levering, goed materiaal

Snelle levering, goed materiaal, betaalbaar

Snelle service met kwalitatief goede spullen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam