Super snel geleverd, wilde niet mn nieuwe elektrische fiets zonder extra slot, buiten stallen.

Vlot besteld en snel geleverd.

Il was op zoek naar een art2 gekeurd slot. Op deze website vond ik alle nodige informatie en heb vlot kunnen bestellen. ´s Anderdaags werd hat al geleverd. Uitstekende service.

Snel geleverd, duidelijke communicatie en goede prijs.

Snelle levering goed slot

Gewoon prima !!

Snelle en keurige levering van mijn bestelde slot. Prima verzorgd. Helaas moest ik mijn slot terugsturen omdat ik de verkeerde en te zware had besteld. Ook dat was geen probleem en kon het slot gewoon retour sturen. Gewoon prima service dus !!

Alles volgens afspraak

Volledig probleemloos en alles klopte.

Produkt is snel geleverd. heb helaas zelf een verkeerde bestelling geplaatst, en daardoor het produkt terug moeten sturen . Ging soepel en kreeg ook snel het bedrag terug gestort. Dus een goede en betrouwbare site.

Duidelijke site

Snelle levering goede prijs duidelijke site

Goed slot voor scooter

Snel klaar

De sleutels waren snel klaar en paste netjes

Super Service

Gratis verzending, gratis retourneren (ook mogelijk om direct te retouneren met pakketchauffeur) Geld terug binnen paar dagen.

Top communicatie en verzending prima in orde

Site heel duidelijk prijs dik in orde verzending prima en correct

snelle correcte levering

overzichtelijke website, snelle correcte levering

Geleverd naar belofte

Mooi groot en ernstig stevig slot. Snel en correct geleverd.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteitsverhouding

Zoals boven omschreven. Online besteld en de dag erna al geleverd. Kwalitief goed kettingslot besteld met een goede prijs.

Voor mij niet goed,

Sorry maar ik bestel niks meer, ik zou het pakket 2 september ontvangen. Heb het uiteindelijk 6 september ontvangen, vervoerder gaf aan in een mail dat het afgeleverd was en ik heb niemand gezien en toen ook helemaal niks ontvangen. Het ergste was dat ik 2 mails heb gestuurd naar de slotenspeciaalzaak en tot op vandaag geen antwoord heb gekregen, jammer. Ik moest nog 1 slot hebben en heb dit maar gisteravond ergens anders besteld. Helaas!

juiste product op tijd geleverd

nvt

Goede sloten voor een scherpe prijs en snel geleverd.

Twee motorfietssloten met art4 keurmerk. De keuze is groot en er was een leuke pakketaanbieding. De sloten bevallen goed.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering van prima slot tegen een goede prijs.

Betrouwbaar

Verkeerde ketting besteld. Bedrag werd netjes geretourneerd.

Snelle levering zonder issues

Altijd goede producten voor een scherpe prijs!

Begon goed, maar service is slecht

Mijn bestelling werd keurig volgens afspraak bezorgd. Helaas bleek het zwaarder dan verwacht, daarom netjes in orginele verpakking retour gestuurd met het toegestuurde label via DHL. Daarna niets meer vernomen ondanks diverse mailtjes en de belofte dat er binnen 24 uur gereageerd wordt. De chatdienst is offline en verder geen contact mogelijk met dit bedrijf. Het is mij niet duidelijk waar het slot nu is en of ik het kan ruilen of mijn geld terug krijg. Zie op trustpilot dat ik niet de enige ben met klachten over de slotenspeciaalzaak.

Snel

Goed assortiment, snelle levering

Goed slot voor betaalbare prijs

Snelle levering van kwalitatief Produkt

Prima retourregeling

Na al diverse sloten te hebben gekocht, was het insteekslot helaas niet de goede maat. Teruggestuurd en zonder problemen geld terug.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam