Snel en de sleutel past & werkt perfect!

Snel en de sleutel past & werkt perfect!

Al vaker besteld prima service

Besteld en gekregen wat ik wilde!

Exact op tijd geleverd.

Goede product, snel service

Goede product, snel service

Erg goed product, voldoet kompleet aan de verwachtingen

Slecht

Half jaar geleden een slot gekocht. Naar een paar maanden was deze niet meer te openen, dus onbruikbaar. Contact proberen te zoeken maar blijkt onmogelijk. Telefonisch niet bereikbaar en via de mail geen reactie krijgen. Gewoon slecht dus.

Voordelig en snel geleverd

Voor de 2e keer besteld bij de Slotenspeciaalzaak. Om 2 redenen blijven we hier terug komen. Voor onze bootverhuur hebben we soms snel nieuwe sloten nodig. Deze hebben we snel binnen en daarnaast zijn de prijzen zeer goed te noemen en inclusief de verzendkosten. Een goeie online winkel die we iedereen aanraden.

Geweldig.

Snel en slot is goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs.

Goede kwaliteit in een dag geregeld.

Nieuwe elektrische fietsen gekocht. Tegenwoordig moeten ze 2x afgesloten worden. Dus aan Slotensspeciaalzaak gedacht. Snel geregeld.

Snel en correct

Aanrader om hier te kopen!!

Topsite

Snelle verzending, top product, prima prijs

Kwaliteit voldoet aan verwachting.*Prijs=1 v/d laagste.*Late midd. besteld ,volgende middag geleverd

MIJN EERSTE AANKOOP, WAS HELEMAAL NAAR WENS !! BEDANKT.!!

4 sloten besteld, 0 ontvangen, geen idee wat de status is

Vorige week maandag bestelde ik 4 sloten die de volgende dag in huis zouden zijn. Dat gebeurde niet. DHL toonde woensdag te leveren. Ook dat gebeurde niet. Toen ik de status bekeek stond er dat DHL niet zou leveren, omdat het pakket beschadigd is. DHL is dus niet eens aan mijn deur geweest. De klantenservice van slotenspeciaalzaak heb ik gecontact en die zeiden er een retourzending van te maken, want ik had de sloten snel nodig. Dat is op zich prima. Alleen we zijn nu ruim een week verder en ik heb geen idee wat de status is. Wel krijg ik 2x een verzoek om een recensie achter te laten. Liever krijg ik mijn geld terug.

Vlotte levering

Het slot was voor de brommer van mijn kleinzoon. Hij was een verjaardagscadeau en hij was er heel blij mee.

Duidelijke uitleg over de verschillende soorten sloten en goede prijs en snelle service en levering.

Prijs, kwaliteit en snelle levering. Top.

Prijs, kwaliteit en snelle levering. Top.

Alles naar wens. Snelle levering! Prima bv

Vlot/kwaliteitsvol/duidelijke communicatie

Vlot/kwaliteitsvol/duidelijke communicatie

gewoon top

makkelijk uitzoeken en de volgende dag in huis

Snelle levering binnen 24 uur in huis top…. Prima beugelslot voor een voordelige prijs.

Prima slot goedgekeurd voor een nette prijs!

Levering duurde iets langer dan beloofd. Echter goed verpakt en een goed slot!

Prima slot

Vlotte en correcte levering.

Geleverd op de voorgestelde dag.

Bestelling niet geleverd

Helaas na ruim twee weken is de door mij bestelde wielklem nog steeds niet geleverd. Er is wel een onderzoek gestart maar ik zit nu nog steeds zonder wielklem die ik wel nodig heb. Zeer slechte zaak.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam