Pris/kwaliteit is top

Prima website, goede prijzen en keuze. Snel geleverd. Professioneel geheel.

Uitstekend en op tijd heleverd

Product was 2 ehands maar als nieuw. Alles werkt perfect en 1 dag later geleverd. Ik ben een tevreden klant

Prima product

Snelle levering erg tevreden

Prima product, super snelle levering

Prima en snelle levering

Snelle levering top product

Snelle levering zoals beloofd en scherpe prijzen

ik heb nu een slot dat fietsplezier ontsluit

Niet alleen ben ik blij met het nieuwe slot maar zeker ook de snelheid waarmee jullie dat hebben toegezonden!

Goede prijs en snelle levering.

Goede sloten voor scherpe prijs. Koop al mij. Sloten hier.

Super goed

Snel geleverd, ben zeer tevreden.

Zeer degelijk en praktisch

Muur/vloer ankers besteld, zeer snel geleverd, goede gebruiksaanwijzing erbij. ART 4 Gecertificeerd dus ik kan m'n fiets veilig aan huis zetten. Tip om de kogeltjes in de bouten te slaan en niet je vingers: bevestig de kogeltjes op de bout met plakband en sla er dan met de hamer op.

Snel geleverd, product als omschreven.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Fantastisch snelle levering

Het 2e kansje was nog prima en goed en compleet in de verpakking

Niets ontvangen

16 november slot besteld en op 23 november nog niets ontvangen. Postonderzoek werd gestart en gelukkig had ik binnen een paar dagen het slot binnen. Blij met de snelle afhandeling

Top product

Doet waarvoor het bedoeld is. Robuust en sterk.

snel en goed

snel en goed

Snel en efficient.

Slot kreeg ik snel binnen. Jammer genoeg moest ik het retourneren (omdat ik de verkeerde slot had gekocht). Het retourneren ging ook heel snel en vlot. Klantenservice reageert ook snel.

Niks op aan te merken

Goed en op tijd.

Heel blij

********j

Nooit mijn slot binnengekregen en me geld noveranderen

om te huilen zo slecht

het duurste slot uit de webshop besteld en is bijna 50% plastic met een paar stukjes gehard staal binnen in ik denk dat ik beter 100 tie rips kan gebruiken want dat zal waarschijnlijk langer duren om door te knippen

goed maar verkeerde keus gemaakt

het bestelde artikel werd correct en snel geleverd. helaas bleek de ketting veel grotere schakels te hebben dan verwacht en is dus ook veel zwaarder dan verwacht. Op de afbeelding leek dit niet zo. Helaas is in het assortiment geen ketting met kleinere schakels(6mm) met een lengte van 2 meter en een ring. gelukkig kon ik de ketting en slot voor een andere toepassing gebruiken.

Slot besteld tegen een scherpe prijs ! Een art 3 fiets slot voor nog geen 35,- Ik happy en de verzekering ook ha ha Alles vlot verlopen en volgende dag in huis

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam