Snelle levering en goede prijs

Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij slotenspeciaalzaak.nl en opnieuw een zeer goede ervaring.

prima, helemaal tevreden

Eerste keer hier iets besteld, geen wanklank

Foutloos

Pakket is ontzettend snel aangekomen (na een werkdag). Het kwam exact zoals het op de foto’s werd getoond.

De handschoenen pasten perfect. De rookoverlast is mooi. En het slot wat ik gekocht heb was wel een keer zo dik als ik gedacht had. Kon ik op de website niet zo goed zien. Wel goed voor de diefstalpreventie maar wel zwaar.

snel geleverd, goed product

snel geleverd, goed product

Snel besteld, snel geleverd

goede prijs

Goede prijs

Snel en correct geleverd

Slot voldoen aan alle eisen zoals beschreven op website

Snelle service en quality lock . Super happy

Ik heb een muuranker besteld en kreeg een pakket die niet volledig was. 2 keilbouten in plaats van 4. Heb de zaak gemaild en ze hebben de overig keilbouten opgestuurd. De kwestie is opgelost

Product na een week nog steeds niet ontvangen

Superslecht, adverteren met volgende dag geleverd. Ben nu een week verder en heb nog steeds niks. Contact gehad met een computer. Willen ze een onderzoek in gaan stellen. Wat heb ik daaraan? Ben nog steeds wachtende op mijn product.

Goed product

Zeer blij met de hoes. En zeer zeker voor de prijs. En lekker snel geleverd

top

eenvoudige bestelmethode

Prima en snelle levering

Met spoed een beugel slot nodig en binnen 24 uur in huis door deze zaak. Goede kwaliteit.

Slechte ervaring

Nu voor de 2e keer bestelt, zelfde sloten als de eerste keer. Blijkt de prijs te zijn verhoogd en dat binnen een maand. Kreeg als antwoord dat de ze geen vaste prijzen hanteren. Op de site staat voor 23:59 bestelt de volgende dag in huis, heb op 09-11 bestelt en tot op heden nog niks ontvangen.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling van de kettingsloten.

Solide slot

Ik heb hier een kettingslot besteld, dat zeer solide is voor een schappelijke prijs. Snel verstuurd, echter de verzending is door DHL verkeerd gegaan. Slot alsnog wat later bezorgd. Doet verder niks af aan de service van de leverancier.

Goede kwaliteit!

Snelle levering, meerdere keren binnen een dag geleverd.

Verkeerde keuze

De geleverde sloten voor de fiets bleken heel zwaar en heb ik retour gezonden. Helaas tot op heden geen geld terug gekregen

Super snel geregeld en een zeer goede kwaliteit voor een perfecte prijs

Geweldig blij met aankoop.

Het perfecte slot goede oplossing voor mij.

Goed geprijsd en snellere levering

Positief, goed en snel geleverd voor een scherpe prijs.

snel

zeer goed en snel ontvangen

Super goed en snel geleverd

Super blij mee en goede service. Al met al top

Prima webwinkel

Herengracht 338