Prima stevig en veilig slot, voor goede prijs

Goed veilig slot aangekocht, wegens aanschaf nieuwe fiets. En 1 van de eisen fietsverzekering. Prima slot.

Alles was naar wens.

Aanvankelijk werd een incompleet slot geleverd maar dat werd binnen een dag gecorrigeerd.

Snel geleverd en keurig verpakt

Snel geleverd en keurig verpakt

Zee goed

Goed aanbod, snelle levering en juiste prijs

Snel geregeld

Goede producten, goede prijzen

Ik ben erg blij met mijn slot, en ik ben erg blij met de prijs die ik ervoor betaald heb.

Slot werkt goed

Mooi snelle levering

Slot voldoet aan verwachting. Snelle levering

Snel geleverd en prima slot

Snelle correcte levering.

Product is qualitatief simpel maar prijs qualiteit is wel goed.

Goed gewoon

Prettig ervaren

Snel en correct.

Juiste prijs voor het Juiste product.

Snelle levering, bij retour doen ze niet moeilijk

Ik heb een schijfremslot besteld en die werd snel geleverd. Helaas werkte het slot niet goed en heb ik het gratis retour gestuurd. Ik heb daaropvolgend een ander slot besteld en die werd ook snel geleverd. De kosten van het vorig slot werd binnen een week al op mijn rekening teruggestort. Erg betrouwbaar. Ik zou dit bedrijf willen aanbevelen.

Geen klachten

Primagoed.

Goeie deal en snel in huis

Goede aanbieding, als altijd genoeg keus. Keus gemaakt, order geplaatst en “gewoon” de volgende dag in huis. Ik kan mijn Honda ADV goed genoeg op slot zetten met dit schijfremslot.

Zeer tevreden, product voldoet aan de omschrijving…

Duidelijke omschrijving, product gemakkelijk te bestellen en zeer snelle verzending. Zeker een aanrader…

Top!!

Goede en snelle levering! Contact was ook super! Bedankt maar weer!

Snel geregeld

Slotenspeciaalzaak...een veilige keuze!

Snelle bezorging

Prima website en ok prijzen

Duidelijke website. Artikelen en prijzen zijn duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering van bestelde artikelen.

Goeie service

Heel snel geleverd snelle service

Sloten prima, verpakking slecht

2 zware sloten in grote doos, zonder vulling. Doos kompleet vernield, het is een wonder, dat beide sloten er nog in zaten bij aankomst. Jammer, geleverde materiaal is prima en snel geleverd.

Ze doen wat ze beloven

Snel goed en super prijs!

Gewoon goed Zoals het moet zijn

Alleen jammer dat van de 2 sloten er maar 1 is geleverd, onderweg 1 zoek geraakt. Maar hier zijn ze mee bezig om het uit te zoeken.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam