Goede snelle verzending

Alles de volgende dag al in huis. Spullen zoals omschreven.

Echt super snel geleverd top

Nvt

knappe prijs en snel geleverd.

Zie onderwerp.

Snel geleverd , zeer tevreden

Snel geleverd, mooi en stevig slot, zeer tevreden !

Goede kwaliteit

Goed slot voor een leuke prijs

Snelle levering goede spullen

Regen snel op de mail. Er bleken geen sleutels bij mijn slot te zitten. Ze sturen meteen een nieuw slot op.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product alles ziet solide uit

Kwaliteit, communicatie en snelle levering

Kwaliteit van slot is beter dan verwacht. De levering was heel snel. En communicatie over de bestelling en levering was goed. Ik zou hier absoluut weer een bestlling plaatsen.

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd en netjes verpakt.

Prima kabelslot voor een nette prijs.

Topproducten en correcte levering. Super tevreden

Prijs / kwaliteit goed, levering niet de volgende dag

Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag geleverd bleek bij ontvangst van de bevestiging al niet haalbaar.

Prima geholpen bij verkeerde product levering!

Bij bestelling verkeerde slot geleverd, maar prima opgelost vanuit de klantenservice. Oude slot retour en juiste slot alsnog geleverd binnen 4 dagen.

Bediening is lastig

Lastig het slot te bedienen.

topservice

bestelling werd op zeer korte tijd verstuurd en geleverd

Snelle levering, netjes geleverd.

Kwaliteit

Tevreden klant

Een tijdje geleden heb ik een scooterslot online besteld. Door een storing was de communicatie wat stroef, maar kort erna kreeg ik een 'persoonlijke' mail met een uitleg en de slot werd ook wel direct erna bezorgd. Ondanks dat er storing was, hebben de medewerkers alles aangedaan het probleem goed op te lossen en mij op de juiste manier tegemoet gekomen. Dat hebben ze goed afgehandeld en mocht ik een keer iets nodig hebben, dan weet ik ze nu wel te vinden. Mvg M. Solomon

Snelle levering van een ART gecertificeerd kettingslot voor een scherpe prijs

Snelle levering van een ART gecertificeerd kettingslot voor een scherpe prijs

Prima adres. Goede prijs en snelle levering.

Prima product gekocht. Voldeed volledig aan de beschrijving en dus aan mijn verwachtingen. Prijs was zeker concurrerend met andere leveranciers. Voor mij is Slotenspeciaalzaak een aanrader.

Precies wat ik had verwacht.

Goed slot en snel geleverd

Echt voor vakantievertrek achter gekomen dat ik geen slot had voor mijn fiets. Via de Slotenspeciaalzaak heb ik makkelijk een passend en veilig slot kunnen uitzoeken en de volgende ochtend geleverd. Goede service en een aanrader.

Breed assortiment en snel geleverd

Solide SCM gekeurd slot gekocht voor een redelijke prijs. Snel geleverd. Binnen 24 uur in huis. Uitstekend slot om mijn trailer en/of motorfiets mee op slot te zetten.

Snelle service , prijs kwaliteit

Snelle service , en goede prijs , kwaliteit

Snelle levering, bestelling goed te volgen

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam