Snel bezorgt goed produkt

Snelle bestelling en goed product

Slot past niet

Motorslot snel ontvangen echter past niet op mijn motor. Terug gestuurd maar nog geen reactie ontvangen.

Snel geleverd tegen een prima prijs.

Het bestelde slot werd super snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de aanstaande levering. Het slot was keurig verpakt en voldoet aan mijn verwachtingen.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Geweldige service, ook na aankoop

Wij hebben een slot besteld voor onze nieuwe fiets. Deze moest voor de verzekering aan een aantal eisen voldoen. Na vergelijkingen van kwaliteit en kosten bij de Slotenspeciaalzaak.nl terecht gekomen. Na bestelling snel ontvangen dus goed geregeld. Helaas was het slot incompleet, maar na een korte heldere communicatie met hen werd het binnen een paar dagen vervangen. Super service en zeker een aanrader.

Prima Firma snelle service.

De omschrijving op de site is duidelijk en correct. En daarbij een super snelle levering. Helemaal top

Goede prijs snelle levering

Goedeslot voor een goede prijs en zeer snelle levering

Art 3 slot

Bestellen ging gemakkelijk , overzichtelijke website. Goede prijs hoor t geleverde product. En snelle levering. Top

Het bestelde slot was helaas te grof en xwaar. Geen probleem met retour sturen.

Product op tijd geleverd

Is goed

Goede snelle service.

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Jammer dat ik een verkeerde slot had besteld. Moest een ART3 hebben ipv van ART2. Retourneren was geen probleem. De juiste weer besteld.

Perfect service

Reasonably priced ,very fast delivery!

Goed slot, snelle levering

Degelijk slot. Ik heb hem gekocht voor mijn elektrische fiets (verzekering). Het slot is vrij zwaar, maar dat geeft ook een veilig gevoel. Ik neem hem mee in de fietstas. Ik vind hem te dik om opgerold onder het zadel mee te nemen. Gaat makkelijk open en dicht met het sleuteltje. Je krijgt er 3 sleutels bij.

Prima prijs / kwaliteit

Snelle levering en voor een prima prijs

Gewoon goed

Goede keus, snelle levering

Duidelijke website en snelle en correcte levering.

Mooie online winkel goede keuzes en mooi slot gekocht

Mooie online winkel goede keuzes en mooi slot gekocht

snelle levering goede prijs

. top product

Goed degelijk en stevig slot. Snelle en nette levering.

Slot werkt naar behoren.

Vandaag besteld morgen in huis

Het is een goed solide slot.

Ik vind het goede kwaliteit en stevig.

Ik heb het op tijd en voor een goede prijs ontvangen en ben er erg blij mee.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam