Prima service en erg snelle levering

Slecht

Product nooit ontvangen en ben al een maand bezig met mijn geld of een product terug krijgen

Snelle levering en exact het slot dat ik nodig had

Op de website gemakkelijk het ART4 slot uitgezocht. En ook nog een goede lengte voor montage aan mijn motorfiets. Ging gemakkelijk. Snelle levering. En het paste allemaal.

snel geleverd, goede prijs

snel geleverd, goede prijs

Zeer goed slot

Het slot is goed stevig en sterk Enigste naadeel is dat hij niet zo fleciebel is

Didn't return the money

They sent the lock without a key, I returned it back. I returned the product and confirmed the refund. But the money was never sent. I wrote several times in support. 10 days have passed and the money has not been returned. SLOT300337312 01/09/2023

Mooie kleur meten zien

Hij is goed maar geen beschermen vocht roest daar voor met beschermen en slot met dop maken

Goede sloten

We hebben twee ART2 sloten gekocht voor onze e-bikes nav berichten over dieven met Poolse sleutels. De sloten zijn zeer degelijk, maar loodzwaar. Snelle levering!

Slot was te ingewikkeld voor mij en er zat geen sleuteltje bij.

Ik vond de Bezorging netjes. Maar slot was de ingewikkeld voor mij. En volgens mij is het ook geen sleuteltje bij. Dus ik heb het met teruggestuurd. Hartelijke groet Stan

Snel geleverd, goed product

Top mooie prijs , duidelijke Omschrijving en ook nog de volgende dag in huis.

Sloten zijn top

Ik heb 2 sloten gekocht. Allebei erg stevig. Ik vond alleen de doos waarin zat...verpakking erg zwak. Doos was al stuk toen ik het ontving.

Te laat

Prima webwinkel en prima product, maar één van de belangrijkste taken van een webwinkel vind ik de belofte van levertijd. En als je dan ziet dat op de beloofde dag het pakket nog niet eens bij dhl is aangemeld vind ik dat toch wel een belangrijk minpunt.

Precies zo als verwacht

Bestellen makelijk eenvoudig levering via dhl een drama maar goed opgepakt top

Snelle levering, ruilen geen probleem.

Prima aanbod, service en snelheid ook niks op aan te merken.

Prima service bestelling was snel geleverd

Goede prijs kwaliteit, levertijd niet conform website

Prima product voor een nette prijs. Volgens website vóór 23:59 besteld volgende dag in huis is voor.mijn bestelling niet gelukt. 6/9 besteld, 9/9 in huis maar was gelukkig nog juist op tijd.

Voldoende keus

Gekregen wat ik besteld heb. Sloten zijn wel zwaar, maar dat is helaas niet anders als je je eigendom wilt beschermen tegen criminelen!!

Het is goed

Snelle en goede levering

Prijs kwaliteit

Heel stevig kettingslot nergens goedkoper

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Veel keuze , scherpe prijzen , snelle levering

Ruim aanbod

Ruim aanbod. Goede beschrijving en snelle levering

Netjes

Heel snel geleverd

Alles goed en snel geleverd voor een goede prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam