Prijs kwaliteit

Heel stevig kettingslot nergens goedkoper

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Veel keuze , scherpe prijzen , snelle levering

Ruim aanbod

Ruim aanbod. Goede beschrijving en snelle levering

Netjes

Heel snel geleverd

Alles goed en snel geleverd voor een goede prijs

Slot ziet er stevig uit verder nog niet gebruikt

Snelle en correcte uitvoering van de bestelling.

Zeer vlotte levering voor een concurrerende prijs.

Sloten: Top, Communicati: Flop.

Al meerdere keren hier sloten gekocht voor motor, brommer en fiets. Verzenden gaat zeer snel, kwaliteit/prijs verhouding perfect. Echter, er wordt nooit een bestelbevestiging of rekening meegestuurd, en op vragen per mail hierover wordt niet gereageerd...

Goed slot

Mooi stevig slot goede service en super snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over de snelle service. Het kettingslot voldoet prima. Een fijne gedachte dat onze caravan goed beveiligd is.

Hadden precies wat ik nodig had

Goede keus van allerlei verschillende sloten. Ik heb er 2 uitgekozen: mooie kettingsloten art4 voor een goede prijs. Ze zijn binnen enkele dagen bezorgd. Dat duurde iets langer dan op de website vermeld, maar dat lag volgens mij aan de bezorgdienst. En enkele dagen was ook prima.

Was op zoek naar een extra slot, deze kwam direct tevoorschijn, kon makkelijk bestellen en was snel geleverd. Communicatie hierover was goed.

Het slot kan open en dicht

Zo lang ik mijn fiets nog heb is het slot goed, is mijn fiets weg dan was het slot niet goed..

Supersnel

Supersnel en fijn slot

Positief

Positief

Heel goed en snel

Snel Prijs is oké Doos mag wat steviger of op vullen met karton Door het schuiven van het slot was doos open ( DHL gaat het slot van links naar rechts) Groetjes Mart

De sloten snel ontvangen .het monteren was ook simpel paste perfect op de e bike

Goed slot tegen scherpe prijs

Goed en compleet Art4 schijfrem-slot met ketting gekocht tegen een concurrerende prijs. Helaas niet de volgende werkdag ontvangen zoals geadverteerd, maar dat moeten we PostNL aanrekenen. Kortom: zeer tevreden

Snelle, correcte levering

Snelle en correcte levering van mijn bestelling

Snel geleverd, goed product

Snel geleverd, goed product

Snelle levering geen problemen

Dit bedrijf heeft een goed retourbeleid

Snel geleverd.

Bestellen zoals het hoort en volgende dag ontvangen.

Een prima slot.

Moest wel even een goed punt op mijn fiets zoeken waar de kabel door heen kan. Kabel is flink dik en zwaar, maar is gelukt.

Prima kluisje voor een goede prijs.

Bevalt goed

Herengracht 338