Motorslot besteld via advertentie. Deze werd snel geleverd en voldoet aan de omschrijving. Zeker een aanrader.

Producten correct en levering op tijd

Producten correct en levering op tijd.

Helemaal goed

Xx

Snelle levering prima sloten voor de elektrische fietsen

Snelle levering, alles prima, beetje jammer dat je dagelijks een mail krijgt om ze te beoordelen. Van ellende nu dus deze review, dan zijn we hopelijk van die dagelijkse mails af

Een tevreden klant

Snelle levering en overzichtelijke website

Alles geleverd naar wens!

Snelle levering en een mooie prijs

Ik was op zoek naar een goedkoop slot met ART4 keur. Bij Slotenspeciaalzaak gelukkig keuze genoeg en aangezien ik al eerder hier gekocht had was ik ook in het bezit van een kortingscode. Wat wil je nog meer. De levering was keurig netjes een dag later. Net als de vorige keer.

Al mijn 3e slot die ik hier heb aangeschaft, zeer tevreden.

TOP

Snelle levering en goed slot

Snelle levering, goede prijs

Zeer slecht

Mijn ervaring is heel slecht het zou bezorgd worden door DHL en daar zit een fout melding en heb DHL gebeld hierover en die mogen niks veranderen hieraan. Dus slotenspeciaalzaak weer gemaild en die hebben mij tot 3x toe gezegd dat ze een onderzoek zullen starten en tot nu toe geen slot en hoes maar wel betaald en een maand verder

Snel verzonden

Alles goed

Kan niet beter

Helemaal goed en snel!

Het slot wat ik nodig had was heel makkelijk te bestellen en hij was supersnel binnen. Dat was weer handig voor de verzekering:-)

Prima webshop

Snel geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

Sloten eerst vertraagd, en vervolgens niet geleverd.

Sloten besteld, na een aatla dagen vertraing te hebben opgelopen zijn ze nooit geleverd.

Toppertje

Ben er zeer blij mee Was snel geleverd

Bestelling vlot binnen zoals beloofd.

snelgeid

prima, betrouwbaar

Goed en snelle levering voldoet aan verwachting

Goed en snel geleverd Voldoet aan mijn verwachting

Fijn slot

Gekocht om de elektrische fietsen te beschermen en we hopen uiteraard dat dit slot voldoet aan de eisen

Netjes en op tijd geleverd

Komen afspraak na

Perfect en snelle levering

Zeer snelle levering en pakketje voldoet aan verwachtingen

goed en snelgeleverd

goed spul en ik heb al 3 x wat besteld en echt de volgende dag in huis