prima ook voor de fietsen

prima ook voor de fietsen

Helaas niet de zelfde dag verstuurd

Helaas niet de zelfde dag verstuurd, wat de website wel aangeeft. Uiteindelijk een dag later geleverd.

Makkelijk en snel

Top bedrijf

Artikelen snel geleverd conform specificaties

Wat je ervan mag verwachten, prima

Snel en keurig geleverd. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Snelle levering en interessante prijs

Super goede sloten

Fijne sterke sloten . Een mooie prijs en een hele goede snelle levering.

Prima product

Met een Google zoekopdracht de site gevonden. Prima product en snel geleverd.

Eerste aankoop is goed gegaan

Uitstekende service

Had slot besteld. Per anuis verkeerd adres erop zodat retour ging. Even mailen en alles was snel geregeld. Geld retour, opnieuw besteld en volgende dag weer in huis

Snelle levering en top sloten

Snelle levering en top sloten

Redelijk

Slot is robuust maar om het slot open en dicht te doen lukt niet altijd even makkelijk slot op zich ziet er stevig uit.

Volgens afspraak en een mooie prijs

Van bestellen tot levering alles uitstekend verlopen.

Perfecte organisatie

Snelle en goede levering! Goede sloten

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Snelle levering, Mooi product, goede prijs

Zoals ik al beschreef Mooi product , Snelle levering, Goede prijs. Alleen een opengescheurde verpakking doos ( maar daar kunnen hun ws niets aan doen) Alles wat erbij hoorde te zitten zat er nog in. Ik zou mijn volgende bestelling zo weer doen bij hun.

prachtige sloten.

Echt heel blij mee. Maar ze waren dusdanig zwaar dat de doos waarin ze verzonden waren scheurde. Wij hebben de zending later ontvangen dan verwacht en de doos was omwikkeld met DHL tape. Dus als tip. Tape de doos goed in en doe er vulling bij zodat de kettingen stil blijven liggen en de doos heel blijft.

Snel en goede service

Alles tot nu toe optijd geleverd en als er iets was werd het meteen opgelost. Zeer tevreden.

Topslot

Een heel goed slot voor de e bike alleen wat zwaar.

Duidelijke website, snelle service en gezien het gewicht van het bestelde een stevige verpakking.

Een duidelijke 5 sterren verdiend!

Snelle levering voor een goede prijs

Snel geleverd en het slot ziet er degelijk uit en de prijs was ook goed.

Producten kloppen niet die je opgestuurd krijgt

Krijg niet wat ik besteld hebt , en om dan in contact met ze te komen is zeer moeizaam , word niet gereageerd om mail , chat altijd offline of antwoord formulier op de site word niet terug gereageerd . Ook via telefoon nemen ze niet op telkens zelfde bandje dat ander tijdstip moeten proberen Blijkt 1 mans zaak te zijn onder verschillende namen , die gevestigd is in Amsterdam .

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam