Ik had een simpel slot besteld en dat is prima gegaan. Zag redelijk wat slechte reacties dus twijfelfde om hier te bestellen. Toch met de creditcard maar besteld omdat het dan verzekerd is. Verder goed geprijsd en snelle verzending.

Snelle en correcte levering.

Super zoals de vorige keer

Goede slot voor goede prijs en snelle nette levering

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Netjes ingepakt.

Toppie

Goed product, snelle levering

Snelle levering Netjes verpakt

Alles gaat zoals verwacht, heel prettig

Groot assortiment in eigen voorraad en niet verkoop voor derden wat vaak weer eigen uitdagingen heeft. In een woord prima

Prima slot alleen wel zwaar.

Slot is prima maar erg zwaar maar dat staat ook op de beschrijving.

zeer fijn slot

klein stevig en goed op te bergen in zn houder heb deze gekocht voor een vouw fiets al met al lekker compact

Goed product snelle levering

Mooi product van goede kwaliteit en kwam heel erg snel binnen. Heb denk ik 2 dagen gewacht maximaa.

dag na bestelling al geleverd was heel tevreden

Top, uitstekend

Ik bestelde het en kreeg het de volgende dag gelijk.

Snelle en juiste levering

Uiteindelijk dit slot gekozen voor de beste prijs. Slot is wel behoorlijk zwaar maar dat geeft ook wel de kwaliteit aan.

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Duidelijk omschreven op de site met goede specificaties

Nette snelle levering

Snelle actie, bestellen en bezorging.

Supersnel, juiste product

Prima service. Goede prijs en snel geleverd

Uitstekend service

Goed slot voor een reëel prijsje

Slot is perfect

Ik ben er erg blij mee

Het slot werd zeer snel geleverd. De kwaliteit van het product is heel goed. Sowieso was ik erg blij met de hoeveelheid aan opties op de site. Goed kunnen vergelijken en afwegen.

correcte afhandeling van mijn bestelling

Voel mij veilig

Na aanschaf nieuwe E-Bikes geïnvesteerd in 2 sloten na enig speurwerk voor Abus gekozen. Enig nadeel zeer zwaar in gewicht.

Voorrem gebroken door remslot

De sloten die ze verkopen die zijn niet van niveau. Met de remslot heb ik binnen minder dan een week mijn voorrem gebroken. Door de rem elke keer te plaatsen en eraf te halen is mijn voorrem heel zacht geworden en onstabiel, waardoor ik 110,- moet betalen om mijn voorrem van mijn scooter te laten vervangen. Verder is de kettingslot die ik heb gekocht ook heel slecht. De slot die beweegt in het gaatje waar ik de sleutel moet plaatsen. Heel vervelend.

Scooter slot

Snelle levering en makkelijk in gebruik ondanks het gewicht.

Doen wat ze beloven

Goede prijzen, snel geleverd en een retour direct geregeld!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam