Groot aanbod, goede orijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering , degelijk product

Goede prijs en snel geleverd!

Gemakkelijke en overzichtelijke website. Veel keus aan sloten. Alleen jammer dat DHL later leverde dan de website belooft. Zo zie je maar dat zij ook afhankelijk zijn van van de leverende partij....

Snelle seevice

Het is eigenlijk in één woord: TOP!!!!!!

Alles, maar dan ook alles klopt.

Duidelijke site, snelle levering

Slot wat ik gekocht heb is duur en een matige kwaliteit, zwaar bijna 3 kilo en slot werkt hapert of gaat soms helemaal niet open Beveel slot niet aan sloten speciaalzaak wel. Weet niet hoe hun service is, heb ik geen gebruik van gemaakt.

Tevreden van de service al bleef de levering lang weg

De webshop heeft het snel en goed verwerkt echter ging post nl vaker in de mist uiteraard buiten het weten van de webshop om.

snelle levering, netjes verpakt, . top product

Supermooi slot voor een prima prijs. De volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Snelle levering goed product

Zeer snelle levering en product voldoet exact aan de verwachting . Goede prijs Alles netjes verpakt.

Top slot.

Snel geleverd en een goeie slot voor mijn scooter.

Snelle en correcte levering

Het bestelde schijfremslot kwam sneller dan aangeven en voldoet prima.

Snelle service, degelijk slot

Degelijke slot , snelle service en dus helemaal tevreden

Super blij met aangeschafte producten, en mega snel in huis!

Snelle levering en goede prijs

Top. Site, overzichtelijk en snel keuze kunnen maken. Blij met de sloten en de prijs

Een snelle lering

Snel geleverd en een kwalitatief goed product

Helaas lever tijd niet zoals beloofd.

Mijn slot was gestolen. Dus dacht mooi bij slotenspeciaalshop te bestellen. Voor zo laat besteld morgen in huis. Helaas werd de bon wel aangemaakt, maar pakket niet afgegeven. Ik snap dat als hij eenmaal bij post nl ligt hun er niks meer aan kunnen doen. Maar voor die tijd kun je wel de afspraken nakomen. En niet een label uitdraaien en niet afgeven. Hierdoor in plaats van zaterdag. Pas dinsdag mijn motor weer op slot kunnen doen.

Prima, snelle verzending

Overzichtelijk en snelle verzending

Supersnelle levering

Snel geleverd. Heel tevreden.

Gewoon TOP!!!!!

Dank Slotenspeciaalzaak snelle levering en een goed product.

Snelle levering en een prima slot

Prima slot voor een goede prijs

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Bestellen is goed; service wat minder

Bestellingen komen vlot, maar ik had een slot al meer dan een maand liggen wat het verkeerde slot bleek te zijn. Wanneer je een mail stuurt krijg je helaas een standaard antwoord met instructies die niet werken.

snel en correct

Volledige omschrijving op webshop en snelle levering.

Zeer goede service

Zoals beschreven en snelle levering

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Beste prijs gevonden

Herengracht 338