Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Beste prijs gevonden

Correcte en snelle bezorging

Correct en snel

Goede site, snel geleverd.

Snelle levering, erg fijn. Maar verpakking kan beter. Ijzer van het zwarte muuranker was op verschillende plaatsen beschadigd doordat er geen bescherming omheen zat. Ook in de omdoos zat geen opvulling.

Snel en prima geleverd

Prima en snel geleverd

Mooi slot en keurig op tijd

Mooi slot en voldoet voor verzekering

Goed geregeld

Wielklem besteld bestellen ging goed. Jammer dat het niet geleverd werd zoals beschreven op de site maar dit kwam door drukte bij DHL.

Uitstekend en volgens afspraak

Goede verzending en volgens afspraak.

Super snel en goed

Nvt.

Snel

Zeer snel geleverd en prima product

Aanrader.

Ik heb net mn huissleutelkluisje opgehangen en ben er zeer tevreden over, mede omdat het cijferslot erg gebruiksvriendelijk is.... zeker een aanrader.

Snel geleverd, prima kwaliteit, en een scherpe prijs.

Zie hierboven, gewoon goed.

Stevig slot en snelle levering.

Enkele dagen later na bestelling reeds in huis. Stevige ketting en slot. Bedankt voor de snelle service!

Geweldig snel geleverd.

Mooie hangslot van 150cm lang. Je kan er mooi 2 fietsen extra goed mee op slot zetten aan een rek of lantaarnpaal. Erg tevreden mee,bedankt voor de snelle verzending.

supersnelle levering

's-avonds bedacht dat ik een hangslot nodig had voor het stallen van mijn fiets voor een concert. Bij deze webwinkel een mooi ART2 slot gekocht voor een aantrekkelijke prijs en volgende dag al bezorgd. Top!

Prima website en snelle levering.

Snel op de website kunnen vinden wat ik zocht en ook nog eens voor een goede prijs. Artikel snel verzonden dus al met al een goede zaak.

Snelle levering en perfecte spullen

Blij met wat er geleverd is. Ook bijzonder snel! Aanrader en ik bestel hier in de toekomst weer.

Gewoon goed, levert wat er staat en snel

Gewoon goed, levert wat er staat en snel

Doen wat ze zeggen.

Vandaag besteld en morgen in huis, klasse.

snelle levering met mooie prijzen

binnen een dag verzonden , makkelijk bestellen zonder account.

Snelle levering van een uitstekend slot

Volgens afspraak

De sloten werden snel geleverd. Duidelijke communicatie.

Supersnelle levering product voldoet aan mijn verwachting.

Goede levering , netjes en snel.

Goede levering, netjes en snel

Veel keuze, vriendelijk geprijst, snel geleverd.

Slecht

Slot(schijfrem) met Alarm gekocht Werkt voor geen meter