Prijs / kwaliteit goed, levering niet de volgende dag

Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag geleverd bleek bij ontvangst van de bevestiging al niet haalbaar.

Prima geholpen bij verkeerde product levering!

Bij bestelling verkeerde slot geleverd, maar prima opgelost vanuit de klantenservice. Oude slot retour en juiste slot alsnog geleverd binnen 4 dagen.

Bediening is lastig

Lastig het slot te bedienen.

topservice

bestelling werd op zeer korte tijd verstuurd en geleverd

Snelle levering, netjes geleverd.

Kwaliteit

Tevreden klant

Een tijdje geleden heb ik een scooterslot online besteld. Door een storing was de communicatie wat stroef, maar kort erna kreeg ik een 'persoonlijke' mail met een uitleg en de slot werd ook wel direct erna bezorgd. Ondanks dat er storing was, hebben de medewerkers alles aangedaan het probleem goed op te lossen en mij op de juiste manier tegemoet gekomen. Dat hebben ze goed afgehandeld en mocht ik een keer iets nodig hebben, dan weet ik ze nu wel te vinden. Mvg M. Solomon

Snelle levering van een ART gecertificeerd kettingslot voor een scherpe prijs

Snelle levering van een ART gecertificeerd kettingslot voor een scherpe prijs

Prima adres. Goede prijs en snelle levering.

Prima product gekocht. Voldeed volledig aan de beschrijving en dus aan mijn verwachtingen. Prijs was zeker concurrerend met andere leveranciers. Voor mij is Slotenspeciaalzaak een aanrader.

Precies wat ik had verwacht.

Goed slot en snel geleverd

Echt voor vakantievertrek achter gekomen dat ik geen slot had voor mijn fiets. Via de Slotenspeciaalzaak heb ik makkelijk een passend en veilig slot kunnen uitzoeken en de volgende ochtend geleverd. Goede service en een aanrader.

Breed assortiment en snel geleverd

Solide SCM gekeurd slot gekocht voor een redelijke prijs. Snel geleverd. Binnen 24 uur in huis. Uitstekend slot om mijn trailer en/of motorfiets mee op slot te zetten.

Snelle service , prijs kwaliteit

Snelle service , en goede prijs , kwaliteit

Snelle levering, bestelling goed te volgen

Product zo als verwacht

Naar mijn vacantie adres laten sturen was gratis goed aangekomen nog maals bedankt Gr Leen

Goede en snelle levering

Snel bezorgd en goede producten ontvangen. Degelijke sloten. Zwaar, maar dan heb je ook wat.

Niet veel op aan te merken.

Iets te grote enveloppe waardoor het niet in de brievenbus is gedeponeerd.

Goed slot voor een mooie prijs. Nu hopen dat onze fietsen niet mee genomen worden op vakantie!

Vandaag besteld, morgen in huis?

Nou nee dus.... de verwerkinging en verzending duurde dus 3 dagen langer! Op zich geen ramp, maar zet dat dan ook niet op de website... dat schept verwachtingen, die ze niet waar kunnen maken! Voor de rest prima product en netjes verpakt!

Goed assortiment en prima levering.

Ik zou alleen graag een nota ontvangen, is dat mogelijk? En verder graag geen mailtjes of reclame meer naar dit emailadres, Dit is mijn werkmail en ik heb de sleutelkluis voor mijn client aangevraagd.

Zeer goede prijs en snelle levering

Prima firma. Snelle gratis levering en stuk goedkoper dan concurrenten

Verliep allemaal super soepel

Simpel bestellen, super snel geleverd! Super soepel dus..., wat wil je nog meer!

Snel besteld en snel thuis

Website duidelijk en bestellen gaat snel. T wordt op tijd afgeleverd.

Zinvol

Ik jerrel ramdas. Hele goeie slot ook gelijk antwoord via de mail.en snel bezorg. En veil. Groet Van j.r.ramdas

Zeer snelle levering.

Prima product. Redelijk makkelijk te bevestigen. Geeft een veilig gevoel voor je fiets of scooter.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam