Zeer snelle levering.

Prima product. Redelijk makkelijk te bevestigen. Geeft een veilig gevoel voor je fiets of scooter.

Mooie prijs en snel geleverd. Ziet er goed uit.

Geen slot ontvangen

Zeer ontevreden. Op 25 juli een slot besteld, helaas bleek het zo te zijn dat deze zoekgeraakt is bij DHL. Na ongeveer een week gevraagd of slotenspeciaalzaak dan aub een nieuw slot wilde opsturen omdat mijn scooter "los" staat en ik echt dringend een slot nodig heb. Dit kon niet en ik moest echt het onderzoek van 10 werkdagen afwachten. Vervolgens lezen ze mjn review op deze pagina en als ik dan mijn "slechte" review zou aanpassen, konden ze mij een nieuw sloten aanbieden. Hoe bedoel je manipulatie. De creditatie die cathalijne als reactie heeft gegeven was overigens op mijn eigen verzoek! Omdat ik de service echt ronduit slecht vind en hier nooit maar dan ook nooit meer iets ga bestellen! Bij andere webshops meegemaakt dat als een pakket zoek raakt, je meteen een nieuw product opgestuurd krijgt omdat de verzender verantwoordelijk is!

Snelle levering en niet te duur

Goed slot gekocht voor nieuwe scooter

Het slot dat ik heb gekocht is boven verwachting goed. Ik raad een iedereen aan om hier je sloten te halen tegen mooie prijzen. Beter dan in de dure scooterwinkels.

Goede correcte adhandeling

Via internet besteld. Goed werkende site. Binnen de afgesproken dagen afgeleverd. Correcte berichtgeving via e-mail.

Bestelling, levering en muurbevestiging ging allemaal snel en vlot.

Prima kwaliteit van het sleutelkluisje. Duidelijke handleiding voor instellen van code en muurbestiging.

Super snelle levering

R

Mijn ervaring is tweeledig

De service en levering zijn prima verlopen. Het slot zelf vind ik erg zwaar en groot. Geen slot wat je makkelijk meeneemt. Maar misschien had ik mij daar zelf beter in moeten verdiepen.

Prima aankoop ervaring

ART 4 schijfremslot aangeschaft, snel geleverd en ik denk een goede prijs kwaliteit verhouding.

Product zoals verwacht en snelle levering

Muuranker is degelijk en werd binnen een dag geleverd zoals beloofd. Instructie miste in het doosje, mr op zich was het niet echt nodig.

Snel bezorgt goed produkt

Snelle bestelling en goed product

Slot past niet

Motorslot snel ontvangen echter past niet op mijn motor. Terug gestuurd maar nog geen reactie ontvangen.

Snel geleverd tegen een prima prijs.

Het bestelde slot werd super snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de aanstaande levering. Het slot was keurig verpakt en voldoet aan mijn verwachtingen.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Geweldige service, ook na aankoop

Wij hebben een slot besteld voor onze nieuwe fiets. Deze moest voor de verzekering aan een aantal eisen voldoen. Na vergelijkingen van kwaliteit en kosten bij de Slotenspeciaalzaak.nl terecht gekomen. Na bestelling snel ontvangen dus goed geregeld. Helaas was het slot incompleet, maar na een korte heldere communicatie met hen werd het binnen een paar dagen vervangen. Super service en zeker een aanrader.

Prima Firma snelle service.

De omschrijving op de site is duidelijk en correct. En daarbij een super snelle levering. Helemaal top

Goede prijs snelle levering

Goedeslot voor een goede prijs en zeer snelle levering

Art 3 slot

Bestellen ging gemakkelijk , overzichtelijke website. Goede prijs hoor t geleverde product. En snelle levering. Top

Het bestelde slot was helaas te grof en xwaar. Geen probleem met retour sturen.

Product op tijd geleverd

Is goed

Goede snelle service.

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Jammer dat ik een verkeerde slot had besteld. Moest een ART3 hebben ipv van ART2. Retourneren was geen probleem. De juiste weer besteld.

Perfect service

Reasonably priced ,very fast delivery!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam