Goed slot voor een hele goede prijs, snelle service!

Zeker aan te raden. Goed en stevig slot

Gebruik het voor mijn fatbike en ben er zeer tevreden mee!

Keurige en snelle levering

Vandaag besteld is morgen in huis komen ze volledig na. Mooi e degelijk slot ontvangen.

Fantastisch degelijk slot en goede snelle levering door de slotenspecialist voor een mooie prijs

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten

Handig voor gebruikt.

Met de alarm schijfslot bespaar je honderd euro. Heel makkelijk te gebruiken.

vlot geleverd,voldoet aan de verwachting.

prima slot, alleen wat zwaar!

Goed slot voor een prima prijs

Snelle leverlng

Zeer snelle levering, keurig verpakt. Deugdelijk produkt

Zeer goed slot

Zeer snel geleverd voor 17€ incl verzending voor een schijfremslot art4 hele lage prijs en een zeer degelijk slot

Superblij

Ik beveel dit slot van harte aan. Het is super degelijk en straalt onverwoestbaarheid uit. Het alarm is zeer duidelijk te horen en de opvallende kleur zal afschrikken. Vlotte levering en aantrekkelijk geprijsd.

Snel verzonden. Netjes verpakt

Snel verzonden, netjes verpakt en geen gedoe met retourneren

prima!

Mooi en soepel werkend slot, netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima dus!

Had beter gekund

Als je adverteert met voor savonds ....uur bestellen volgende dag leveren en je hebt op tijd besteld lever dan ook op tijd. Vrijdags besteld dus zaterdag leveren. Het werd dus woensdag leveren. 2de keer hier besteld en 2de keer dat zij niet op tijd leveren. Als het dan de schuld van DHL is ga hen daarop aanspreken maar niet op de klant afschuiven. Maar de sloten en het ketting zijn voldoende. De service minder......

Prima geholpen

Mijn bestelling geplaatst. Ook netjes opgehaald. En goede kwaliteit. Echt een aanrader. Erg tevreden ermee

Snel in huis. Goed verpakt. Goede prijs-kwaliteit-verhouding!

Prima bedrijf, fout gemaakt bij het bestellen, perfect en snel opgelost.

Prima bedrijf, fout gemaakt bij het bestellen, perfect en snel opgelost.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het slot wat ik gekocht heb is van goede kwaliteit met een nette afwerking. Het voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij . Levering was snel.

Uitstekende kwaliteit slot

Levering op tijd

Duidelijke webpagina en snelle levering

Duidelijke webpagina en snelle levering

Topproduct in topmateriaal

handig en klein

super slot

het is een heel erg handig slot, gemakkelijk op te vouwen en op de extra bidonhouderplek te monteren en na gebruik terug te plaatsen. Beschadigd de fiets niet, ik ben er erg blij mee !

Snelle levering en super sloten!

Snelle levering en super sloten!

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering van het slot ,dus ben ik zeer tevreden en het slot werkt als verwacht prettig en makkelijk te monteren

Zoeken naar een oplossing

Nadat ik contact heb opgenomen via mail, hebben ze me het retourbiljet gemaild. Ik ben blij dat we het hebben kunnen regelen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam