Snelle levering en zag er nog beter en steviger uit dan op de foto en werkt perfect.

Perfect geleverd; goede kwaliteit sloten.

Alles prima in orde.

Betaalbaar en snel

Ruime keuze aan sloten, goed geprijsd in vergelijking met andere winkels. Zeer snel geleverd!

Mooi slot en snel geleverd

Zo veel gemak. Keurig verpakt en snel geleverd. Een heel mooi slot.

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Overzichtelijke website en simpele manier om te bestellen. Goede communicatie.

Top ervaring

Snelle levering, efficiente webshop en duidelijke communicatie

Erg goed

Ik kon mijn factuur digitaal niet meer vinden. Een mail gestuurd en vrij snel nogmaals de factuur ontvangen!

Prijstechnisch top!

Scherp geprijsde artikelen, snelle levering. Het enige verbetering is de verpakking! Vorige keer was de doos opengescheurd, nu lag de bodem er onderuit! Ketting van 3 meter was te zwaar!

Fijne website, goede prijs en levering zoals beloofd! Top!

Nvt

Super online winkel

2 x een bestelling gedaan en beide malen tot grote tevredenheid over de producten en de leveringstijd. Prijs/kwaliteit is volgens mij goed. Over de service kan ik geen mededeling doen aangezien alles tot nu toe naar tevredenheid was. Webshop heeft een zeer uitgebreid assortiment en geen verzendkosten.

Snel en prima geregeld

Product zoals omschreven

erg zwaar (art 2) slot voor een fiets en DHL levert een dag later.

tja, voelen in en winkel heeft ook zijn voordelen.

Het juiste slot voor een prima prijs.

Moest van verzekeraars een ART kettingslot met grondanker hebben. Dat was ik hier snel gevonden, besteld en geleverd. Een vraagje na levering werd ook snel op gereageerd. Dat alles voor een scherpe prijs. Dus helemaal blij mee.

Duidelijke site

Duidelijke site en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Het slot voldoet aan de wensen

Snelle service en levering. Bedankt!

Prima bedrijf

Bestelling gedaan alles was snel geregeld en de volgende dag in huis.

Super snelle levering

Producten van zeer goede en degelijke kwaliteit,

Goed bedrijf

Supersnel geleverd top !

Prima webshop en snelle levering

Goede en betrouwbare webshop met scherpe prijzen. Mijn bestelde producten waren goed verpakt en snel binnen.

Prima en super snel naar Duitsland verzonden.

Super snel naar Duitsland verstuurd , en prima product.

Snel en voordelig

Goede informatie, snel besteld en geleverd

Snel geleverd goed verpakt en prima prijs/kwaliteit.

Het slot is voor een art2 slot een stuk voordeliger dan eenzelfde slot van wellicht meer bekende merken zoals A**s. Mooi 3 sleutels erbij en het openen en sluiten werkt uiterst soepel.

Prima geregeld

Vlotte levering, product is zoals beschreven.

prima prijs voor kwaliteit

prima prijs voor kwaliteit. tevens snel geleverd.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam