Netjes en snel verstuurd

Mails worden niet beantwoord en je geld krijg je niet terug.

Had een slot besteld maar bij nader inzien wilde ik gebruik van mijn 14 dagen wettelijke bedenktijd gebruik maken. Ik heb ze gemaild dat ik de bestelling niet bij het DHL punt kom afhalen en dat die weer retour naar ze gaat. Tevens heb ik heb verzocht om mijn geld terug te storten. Daar is tot op heden niet op gereageerd. Niet erg klantvriendelijk dus. Zal de komende tijd eens telefonisch contact met deze webwinkel van zoeken. Misschien helpt dat.

Mooie prijs voor een goed slot

Leuke aanbieding voor dit goede slot

Top!!

Snel geleverd, nette prijs

Snelle levering en goed product voor scherpe prijs .

Kwalitatief goed product

Kwalitatief goed product en op tijd geleverd

Snelle levering en een mooie prijs.

Gewoon snel geleverd en het product is zoals ik had verwacht. Goed dus. Geen contact met webshop nodig gehad dus de service kan ik niet beoordelen.

Snelle verzending, goed product

Snelle verzending, goed product

Snel verzonden, slot op voorraad en goed verpakt, graag weer!!

Helemaal top!

Volgende dag geleverd

supersnel en superklantvriendelijk

ik heb de afgelopen weken 2 x een bestelling gedaan bij deze website en beide keren werd het product binnen 1 dag geleverd. Bij de laatste bestelling ontbrak er een onderdeel. Na dit via de mail gemeld te hebben kreeg ik p.o. een zeer vriendelijke mail terug dat de bestelling opnieuw, en nu wel compleet verstuurd zou worden. Ook deze had ik binnen 1 dag binnen. Kortom: zelden zo'n snelle en uiterst klantvriendelijke site meegemaakt als deze Slotenspeciaalzaak!!!!

Goedslot snel geleverd

Het is een goed degelijk en zwaar slot Hij was de volgende dag idd in huis Ook heel handig is de remainder kabel Ik ben zeer tevreden

Snelle bezorging en goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Zeer goede service

Veel keuze

Veel keuze, voor mooie prijzen. Vinz ketting slot heeft mijn voorkeur. Kwaliteit prijs verhouding is goed.

goede site en goede prijs

besteld en snel in huis.

Prima en snelle levering

Na een aantal sloten te hebben vergeleken tot de voor mij goede keuze gekomen en daarop het slot besteld voor mijn motor. Binnen 2 dagen het slot in huis en voldoet prima aan de verwachtingen.

Top prijzen, makkelijk overzichtelijke site, en Super Snelle verzending.

Goed produkt

Snel geleverd en fijn dat het bij een afhaalpunt is. Het slot is geweldig, makkelijk open en dicht te maken. Goede prijs-kwaliteit.

Snelle levering zeer goede website

Voordelig en zeer snel geleverd schijfremslot

Prima geregeld: top

Wat een snelle verzending

Binnen 24 uur het kastje in huis. Het ophangen was heel eenvoudig. Heel blij mee.

Goede en uitstekende service

Wielklem besteld en de volgende dag hadden we het al in huis. Top

Snelle service , handig slot

Gisteren voor de eerste gebruikt om onze 2 elektrische fietsen aan elkaar vast te maken buiten de sloten die erop voorzien zijn . Heel degelijk en handig slot ! We zijn er zeer blij mee . Goede aankoop !

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam