Snel en juist geleverd

Snelle levering en goed product

Zie boven

De levering was geheel volgens afspraak echter na levering bleek dat de sloten te zwaar waren voor de e-bike. Deze de andere dag retour gezonden en gelijktijdig 2 lichtere kettingsloten besteld. ook deze de andere dag al ontvangen. Alleen de kosten van de eerste levering nog niet ontvangen.

vlotte levering na bestelling

gezocht en gevonden wat ik hebben moest. besteld en de volgende dag in huis. geweldig.

super snel geleverd

2 fiets kettingsloten besteld art 2

Snel en goed

Prima service, snelle bezorging. Het slot wat ik had besteld was te zwaar en te kort, maar via DHL kon ik het gratis terugsturen. Het 2e slot kwam ook netjes binnen 1 dag geleverd.

Prima geregeld!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Netjes verpakt en snelle levering. Precies wat je zoekt. Zaten alleen wat stofpluimen op het product.

Super snelle levering en goede prijs!

Ik had een kettingslot van 3 meter besteld. Deze werd diezelfde dag opgestuurd en dag later had ik hem in huis. Echt top. Daarnaast was het goede kwaliteit en goede prijs.

Snel

Snel bezorgd. Zoals omschreven

Precies wat wij nodig hebben

Overzichtelijke site, concurrerende prijzen en snelle levering.

Overzichtelijke site, concurrerende prijzen en snelle levering.

Snelle levering, tegen een scherpe prijs

Een goed product, snel geleverd tegen een scherpe prijs.

conform afspraak, snelle levering

Ik schrok enorm van het gewicht. De verpakking was er duidelijk niet op afgestemd.

Gemakkelijk en snel

Eenvoudig bestellen en snel geleverd voor een goede prijs.

Snelle levering en goed verpakt.

Geen problemen ervaren, duidelijke website, goede prijs en vlotte levering.

Goed werkend slot.Snelle levering

Zeer snelle levering

Goed en snel bezorgd

Geweldig en snel

Geweldig en snel

Top slot

Onze sloep aan de ketting gelegd

Prima slot & snelle levering. Ik zou zeggen: doen!

Kettingslot

Precies zoals omschreven prima slot redelijk snelle levering tegen een goede prijs

Snel geleverd en het product vertoont geen mankementen.

Alleen voor 24.00 uur besteld de andere dag geleverd dat ging niet op, maar er zijn ergere dingen op de wereld.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam