Wat een snelle verzending

Binnen 24 uur het kastje in huis. Het ophangen was heel eenvoudig. Heel blij mee.

Goede en uitstekende service

Wielklem besteld en de volgende dag hadden we het al in huis. Top

Snelle service , handig slot

Gisteren voor de eerste gebruikt om onze 2 elektrische fietsen aan elkaar vast te maken buiten de sloten die erop voorzien zijn . Heel degelijk en handig slot ! We zijn er zeer blij mee . Goede aankoop !

Een kwaliteitsslot voor de helft van de prijs t.o.v. merksloten.

Nette prijs. Hoogwaardig kwaliteits slot. En snel verzonden, volgende dag in huis. Het volgende slot wordt ook een VINZ.

Perfecte webwinkel

Gratis levering en retour. Snelle sevice. Hele goede kwaliteit/prijs verhouding

Super snelle levering. Op zondag besteld en maandag zelfs al geleverd, en dat gratis en voor een hele goede product prijs

Snel en accuraat

Snel besteld, snel verzonden

Ik had een slot nodig, en ik kon hier snel en gemakkelijk ééntje vinden.

Ziet er goed uit

Netjes verpakt, zeer snel geleverd en het product ziet er goed uit

Makkelijk bestellen en mooie site

Makkelijke site overzichtelijk en echt voor 22.00 uur besteld de andere dag afgeleverd

Top, snelle service, goed slot

Snel geleverd, goed slot

Goede sloten, snelle levering en top service

Al eens eerder bij Slotenspeciaalzaak besteld en toen alles snel en goed ontvangen. Helaas bleek dit keer bij ontvangst van de bestelling een onderdeel te ontbreken, waardoor ik het slot niet kon bevestigen. Contact gehad met de klantenservice en ik heb een nieuw slot opgestuurd gekregen.

Zending was niet compleet maar prima opgelost

Mijn zending had problemen opgelopen bij DHL, daar kon de webshop niets aan doen. Melding gemaakt bij Slotenspeciaalzaak en de communicatie verliep vlot en de oplossing was goed.

Snelle levering, goede communicatie en een slot van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede prijs, goed product

Overzichtelijk site. Zeer schappelijke prijzen. Volgende dat einde van de middag afgeleverd. Zeker een aanrader.

Snell levering, goed product

Goede website, eenvoudig bestellen, snelle levering en product zoals beloofd. Prima!

Prima en betrouwbaar

Geen verrassingen en vlotte levering.

Goed zoals altijd

Voor een tweede keer heb ik een bestelling geplaatst bij slotenspeciaalzaak.nl, en weer werd ik niet teleurgesteld. Mijn bestelling werd wederom de volgende dag keurig, en goed verpakt bezorgd. Wat kan ik hieraan toevoegen? Gewoon een aanrader voor alles op slotengebied!

Op tijd geleverd, volgens de afspraak, goed kwaliteit en goed verpakt, met bij geleverde beschrijving van muur anker . Helemaal Goed , bedankt

Juiste prijs en vlot geleverd

Donderdag avond besteld en vrijdag eind van de middag in huis via DHL. Juiste slot voor een goede prijs.

Moeilijk bereikbaar

Chat werkt niet ivm drukte. Telefonisch ook moeilijk te bereiken. Levering is niet binnen 24 uur dus moet je slot ivm verzekering volgende dag hebben dan kun je beter bij een ander bestellen. Er is geen ophaal mogelijkheid

Mooi en degelijk slot

Dit 4 sterren slot besteld voor onze nieuwe elektrische fietsen, zwaar en degelijk slot . Ziet er mooi uit en werkt goed. De levering was snel en de prijs goed. Dus tevreden. Martin.

Snelle complete levering

Smiddags besteld, volgende dag alles binnen, top!

Betere service kan niet.

Zeer snelle levering !!!

Tot mijn grote verbazing werd het bestelde slot de volgende dag al afgelverd !!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam