Zeer snelle levering !!!

Tot mijn grote verbazing werd het bestelde slot de volgende dag al afgelverd !!!

Perfecte webwinkel

Snelle levering, kwaliteit is goed

Prijs/kwaliteit is top!

Naast prima prijs/kwaliteit, wordt het echt de volgende dag bezorgt.

Prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/ kwaliteit, snel geleverd.

Slechte start na order, maar prima afgehandeld

3 sloten besteld, helaas 1 zonder sleutel geleverd. Na contact met de klantenservice was het keurig afgehandeld. Liever in 1 keer goed, maar dit is goed genoeg.

Snel bestellen en snel geleverd, gewoon goed.

Goede prijs voor een art4 slot, bestellen en de volgende dag in huis, top!

Goede kwaliteit

Mooie stevige sloten met sleutels met nr...voor de verzekering vereist

Strakke levering!

Binnen 1 dag binnen, keurig verpakt en geleverd. Echt service, thanks!

Prima service en producten

De Slotenspeciaalzaak heeft goede en vooral mooi vormgegeven muurankers. Tezamen met een robuust slot kon ik nu eindelijk mijn tuinbankje in de voortuin plaatsen.

Duidelijk comminicatie en een snelle levering.

Simpelweg prima eigenlijk

Uitstekend product (overeenkomstig de beschrijving en foto's) voor een goede prijs snel en goed geleverd. Helemaal tevreden. Simpelweg prima eigenlijk

Perfect!

Super snel geleverd en precies zoals omschreven.

Snelle en goede levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over hemt geleverde product, in overeenstemming met de beschrijving.

Prima bedrijf snelle levering

Reeds een paar keer hier besteld Goede prijs en snelle levering Alleen nu had ik een veel te zwaar slot voor mijn kleinzoon besteld Teruggestuurd en binnen een paar dagen geld terug Dus prima

Kappen met mails sturen om een review te schrijven

Stop aub met mij vrijwel dagelijks een bericht te sturen met het verzoek een review te schrijven. Als ik dat niet wil dan wil ik dat schijnbaar niet.

beschrijving niet duidelijk

ik kocht een 2de kans, op foto stond het volledig , maar enkel de beschrijving stond dat de verpakking was beschadigd. bij aankomst bleek dat er al helemaal geen verpakking rond zat , maar het ergste was dat de afdekplaatjes van het slot er niet bij zaten, dit stond niet in de omschrijving. Qua leveringstermijn was het wel in orde.

Top bedrijf

Mooie producten en ze doen wat ze zeggen.

Vlot

Slot was stuk zwaarder dan verwacht. Misschien het gewicht erbij zetten op de site

Uitstekende service

Ik heb meerdere producten besteld en alles is goed en snel geleverd

Ziet er goed uit

Dit type slot kon makkelijk worden verwerkt tussen de vlonderplanken en veroorzaakt geen struikelen op het steiger

In de middag een scherp geprijst art slot met ketting besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis

Goed product, goede prijs en geen verzendkosten.

Super snel geleverd

Mooi produkt