Scooter slot

Snelle levering en makkelijk in gebruik ondanks het gewicht.

Doen wat ze beloven

Goede prijzen, snel geleverd en een retour direct geregeld!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering.

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Ruime keuze in door verzekeraars goedgekeurde kabelsloten. Belofte van snelle levering waargemaakt.

Heel snel

Besteld en snel thuis prima service

Bestelling na 1 week nog niet onvangen

Na mijn bestelling kreeg ik bericht dat mijn bestelling de volgende dag via de DHL in de namiddag tussen 14.00 en 18.00 bezorgd zou worden. Mijn bestelling werd niet geleverd. Navraag bij DHL, bestelling kon niet worden geleverd de verpakking was beschadigd en is terug gestuurd naar de verzender. Daarmee verder regelen. Keurig een email terug gehad, bestelling, wordt opnieuw verstuurd en zal over 1 tot 3 dagen geleverd worden. Stond niet bij door wie het verzonden zou worden. De 3 dagen zijn inmiddels verstreken. Tot op heden na een week nog niets ontvangen. Ik maak mij zorgen. Mijn zoon inmiddels op vakantie met geleend slot.

Slot gekocht voor motor. Voldoet aan verwachting. Besteld en volgende dag al geleverd.

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd

Had een schijfslot gekocht voor mijn Yamaha Virago, maar het paste helaas niet. Heb een retour bon ontvangen voor gratis retourzending en geld terug ontvangen, TOP. Ga nu weer kijken of ik een slot bij hen vindt die wel past op mijn motor

prima slot maar ******ziek van al die ***reclame ernaa

stop toch eens met al die emails over beoordelingen en ****. ik moest gewoon een slot hebben en klaar.

Veel keuzemogelijkheden

Genoeg keuze mogelijkheden voor fietssloten

Stevige ring, snel geleverd en vlot geïnstalleerd.

Keilbouten moeten met enige omzichtigheid in de muur geplaatst worden zodat je de wig niet uit de bout duwt. Eén van de vier stalen kogeltjes als demontagebeveiliging hield niet in in de hexboutschroef maar dit is slechts een ultieme vergrendeling.

Snel, goedkoop.

Geen klachten

Goed en snel

Op zondag besteld.maandag in huis.perfect

Op Zondag besteld. Maandag in huis. Onverwacht snel.

Snelle afhandeling van de bestelling

Beginnende gebruiker

Ik gebruik sinds kort sloten van dit type, alles gaat perfect, heel handig en neemt niet veel ruimte in beslag

Gunstige Prijs / kwaliteit verhouding

Snel geleverd. Product is zoals op de website foto.

Volgens afspraak

Maandag besteld en dinsdag goed verpakt geleverd. Zo als het behoort.

Een slot besteld die ( net ) niet het juiste formaat had, de fout lag bij mij. Heb het slot teruggestuurd, wat ook goed geregeld is. Vlak daarna mijn bedrag teruggestort op mijn rekening! Het is tegenwoordig maar afwachten als je iets besteld via internet. Maar bij de slotenspeciaalzaak hoef jij je geen zorgen te maken over de goede service!

Goedwerkende extra slot

Een fijne extra slot voor mijn fiets. Ik ben er blij mee

Uitstekende service

Goede service en duidelijk omschrijving bij de producten (ik had een kettingslot nodig die door de spaken van mijn Berini scooter paste, en die heb ik dan ook gevonden).

super

Bestelde producten worden snel geleverd, komen dus na wat ze beloven.

Makkelijke bestelling, snelle levering

Zeer tevreden over verloop van mijn aankoop.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam