Goede prijs

Zeer tevreden.

Goede levering perfect slot

Goede levering goed slot

Prima service!

Helaas paste het wieslot niet op mijn camper. Binnen 3 dagen mijn geld terug. Top!

Gewoon doen wat je zegt..

Degenlijk slot.

Goed afgewerkt slot. Prima nylon bescherming. Prima prijs/qualiteit.

Goed met n kantteking

Ruim voor 22u besteld...zou ook volgende dag geleverd worden (vrijdag besteld..zaterdag de kevering)...alles leek er ook op... Maar dhl vond toch van niet...dus niet zaterdag maar maandag... Of het nu aan post ligt of aan winkel...tja.

goed geleverd

goede prijs/kwaliteitverhouding, ruime keuze

Beste prijs, ongelofelijk snel verzonden (de volgende ochtend was het hier al). Helaas was het pakket beschadigd geraakt door de verzendfirma en ging daardoor een onderdeel kwijt. Ik werd supersnel geholpen en kreeg de dag nadien al het nodige.

Snel geleverd, prachtig slot voor een mooie voor een mooie prijs . Zeer tevreden .

Goed en correct afgehandeld

Aanrader

Super snelle levering, besteld en de volgende dag al in huis.

Alleen helaas heb ik mijn pakket door DHL nog niet ontvangen eder keer zeggen ze mijn pakket is uitgesteld en ík heb mijn pakket echt nodig om te gebruiken, En zou graag hier bij dat DHL bezorgd b.v zeer slechte service BV.is En ontvangen vaak bestelling door andere bezorgen B.V ging altijd goed en ik ontvangen bijna altijd mijn bestelling op tijd, Met vriendelijke groet A.Ouaderzan

!!

!!

Snelle en correcte service

Ik had eerst een verkeerd slot gekozen om twee racefietsen vast te zetten, maar dat voldeed niet en daarom heb ik het geretourneerd en twee andere sloten besteld die wel voldeden. Eerste slot werd vlot terugbetaald. Het viel mij op dat de sloten ook in Belgie heel snel geleverd werden. Kortom, ruime keus en prima service!

Gewoon goed

Snelle levering en alles zoals bedoeld

Heel tevreden

het slot kwam snel bij mij aan

ik ben heel tevreden over de service en het product. dank.

Snel verzonden

Snelle service, vragen snel beantwoord, goed dus.

Heel slecht, besteld en betaald maar slot nooit ontvangen!

Ik heb op 17 April een fietsslot besteld en gelijk betaald en het is nu 24 April en nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn zij structureel niet bereikbaar, krijg gewoon constant een bandje te horen en per mail alleen een reactie dat ik langer moet wachten. Zeer slechte ervaring en slechte klantenservice. Koop je slot maar ergens anders, want hier krijg je het niet

Snelle levering en heel makkelijk te installeren

Snelle levering en heel makkelijk te installeren

Snelle levering!!!

Besteld en volgende dag geleverd. Slot ziet er solide uit. Wel zwaarder dan ik had verwacht, maar maakt niet uit.

Supersnel geleverd

Zo fijn.. de volgende dag al binnen Bij met de keuze van dit slot

Direct nodig en klarna

Het was even schrikken toen ik de haak van slot niet kon vinden

Top slot

Slot bevalt goed. Past op mijn motor en laat duidelijk zien dat het geen makkelijk slot is. Wel aan de zware kant maar dat neem ik voor lief

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam