Art 3 slot besteld

Art 3 slot besteld en volgende dag in huis. Slot is juiste lengte en goed dik. Geleverd met 3sleutels

Goede en snelle bezorging

Wat ik bestelde kwam de volgende dag al binnen! Heb ook geen klachten!

Smiddags besteld, Volgende dag netjes geleverd , (dhl punt van mijn keuze) een zwaar en goed slot voor mijn fiets!

prima service en levering

alles vlot verlopen en prima slot

Mooi slot wel zwaar Snelle levering Top

Snelheid van het product

product

Goede kwaliteit.

Prima slot, snel geleverd!

Een degelijk en mooi kettingslot besteld. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Ik had verwacht dat er een certificaat bij zou zijn. Dus datvalt mij wel een beetje tegen

Keurig verpakt ,geleverd! Sloten zijn voor dit geld ,zeer beslist de moeite waard!!

Goede sloten voor dit geld .toppie

Goed op de hoogte gehouden

Ben door mailtjes op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat het op de bestemming gearriveerd was

Doen wat zij belofen

Alles goed geregeld, van begin tot eind

Vlotte en vriendelijke service

Vlotte en vriendelijke service

Prima en netjes

Ga zo door.

Duidelijke site, makkelijk besteld.

Had voor mijn nieuwe motor een Cat4 en een Cat5 nodig. Met de vergelijker echt heel makkelijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment. Klein puntje; als je het binnen 24 uur geleverd wilt hebben dan thuis bezorging doen en niet op een ophaalpunt laten bezorgen. Verschil tussen DHL (24 uur) en Post NL ( binnen een paar dagen).

Goed maar wel een kanttekening

Dit staat buiten jullie maar moet wel worden gemeld heb 2dgn op DHL gewacht en daarvoor thuisgebleven. Graag bij een bestelling een begeleidend schrijven.... een soort van extra handleiding c.q. simpele start uitleg zoals in ons geval bij de aankoop van een kluisje: batterijen liggen in de kluis net als bouten om te verankeren. De eerste keer moet je de kluis altijd openen met de bijgeleverde sleutels... het voorkomt veel gezoek en gepieker.

Slot kreeg ik een dag na bestelling al binnen. Goed verpakt en zoals verwacht. Erg tevreden mee.

Goed slot en betaalbaar

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en zeer snel (de volgende dag) in huis. Kwalitatief goed slot en heel betaalbaar.

In een zin geweldig

Snelle levering goed product

Gewoon super

Snelle levering en kreeg een slot zonder sleutels en had de nieuwe de volgende dag in huis . Super tevreden en goed geholpen . Zeker een aanrader slotenspeciaalzaak .

Prima en snelle levering

Kettingslot was goed geprijsd en snel in huis.

sel geleverd en helemaal conform de verwachtingen

prima product

Goede kwaliteit, snelle levering en je wordt goed up to date gehouden over de bestelling via mail.

Goed slot voor een mooie prijs

Prima slot.

Zocht een goed slot voor mijn e bike die ook geaccepteerd wordt door een fiets verzekering. Daarom voor deze gekozen. Besteld en volgende dag in huis. Wel een zwaar slot.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam