Goed slot, goede prijs, goede service!

Goed slot, goede prijs, goede service!

Goed slot, zeer snelle levering.

Goede kwaliteit producten die supersnel geleverd worden.

Verrast door de snelle levering en de kwaliteit van de producten is de "Slotenspeciaalzaak" een aanrader.

Vlotte en vlugge afhandeling, scherpe prijzen en reeds de dag nadien geleverd

Fantastische service

Juiste service en snelle levering

Zie hierboven

top, voldoet naar verwachting

prima kettingslot

Vaker bestellen bedankt voor snelle service

Prima slot voor deze prijs

Nog maar éénmaal gebruikt .. zou het beter vinden indien sleutelgat was afgesloten tegen vocht en vuil.

Top slot en goed bezorgd

Prima gegaan keurig bezorgd in goede verpakking

Prima bedrijf. Voorraad artikel en snelle verzending. Geen bijzonderheden

Correcte en snelle levering

Verzending op tijd verstuurt zoals beloofd. Enige puntje van aandacht is het gemis van een alternatief afleveradres (bedrijf). Heb dit op goed geluk ingevuld, is goed aangekomen. Ondanks tijdige aflevering geen fan van DHL. Niet thuis, afgeven op DHL punt maar uiteindelijk die zelfde dag op werk afgeleverd....

Prima product en snelle levering.

Geen aanvullingen op bovenstaande

Erg tevreden

Snelle levering, duidelijke site, goede prijs voor het product.

Snelle reactie, snel geleverd

Heb een ART4 slot gekocht bij slotenspeciaalzaak.nl. slot was scherp geprijsd en is snel geleverd. Voor mijn boekhouding had ik een factuur nodig die ik niet mee geleverd had gekregen. na een mailtje had ik de factuur dezelfde dag in de mail. goede service!

Goodiehh

Goody gooodyy

Prima slot snelle levering

Goed slot en een snelle levering!

Prefect zoals ik hem besteld heb.

Goed.

2x hetzelfde slot besteld en 2x een defect slot toegekregen

Schijfremslot thuisbezorgd gekregen dat defect was. Teruggestuurd en een nieuw toegestuurd gekregen maar weer defect dus opnieuw teruggestuurd.Resultaat is véél tijd in gestoken en nog steeds geen slot. Heb ergens anders eentje besteld.

Gemakkelijk besteld, snel bezorgd.

Goed product, maar had beter gekund

De website en bezorgservice waren top! Het product werkt, maar de reminderkabel is niet makkelijk vast te maken aan het slot. Ik heb dit opgelost met elastiek.

Snel geleverd maar nog niet gebruikt

Fijn slot

Slot was snel geleverd. Mooi, wel zwaar, maar stevig slot. Lang genoeg om mijn fiets vast te zetten aan een paal. Makkelijk in gebruik. Heel tevreden!

Snelle, juiste levering

Behalve de bescherming die om de ketting zit om mijn scooter te beschermen tegen schade Vertoont scheutjes die ketting op zichzelf en het slot zijn wel helemaal goed

soepel

Besteld, betaald, geleverd zoals het hoort.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam