Mooie prijzen, snelle levering

Duidelijke website, goede prijzen en een snelle levering. al met al toppie

Top zaak en snelle levering

Prima prijs

Omdat ik snel een slot nodig had heb ik gekeken wie het snelste kon leveren. Slotenspeciaalzaak heeft op zijn website staan ‘voor 23.45 uur besteld = vandaag verzonden’. Helaas klopt dit dit. De verzendlabel wordt dezelfde dag aangemaakt maar daarmee is het pakket nog niet verzonden. Na twee dagen later kreeg ik het pakket binnen. Snel maar niet zo snel als dat men beloofd. De prijs is overigens netjes.

Laat in de avond besteld, de volgende dag al binnen.

Goede sloten,snelle verzending.

Makkelijk en snel

Makkelijk om te bestellen en snel in huis, Top !!!

Ik vind het veilig slot

Super bedankt, ik vind het goed slot

De bestelling voldeed aan de verwachtingen

Goed product. Stevig verpakt. DHL zette het op de stoep ipv even af te geven. Belde wel maar wachtte niet op reactie. Dat kan dus beter, want ieder had het mooie slot kunnen meepakken.

Snelle levering! En slot voldoet aan verwachting

Prijs kwaliteit prima. Mijn bestelde slot past niet dus terug gestuurd en behoorlijk snel mijn geld terug ontvangen?

Goede ervaring i

Selle levering korrect retourneren gr ton

Netjes geleverd

Netjes op tijd geleverd en prijs kwaliteit is goed

Alles gaat zoals het hoort bij dit bedrijf. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. En de levering is snel. Product is zoals beschreven word op de site.

Slot werkte niet door foute sleutel combinatie

Ik heb een kettingslot besteld en die was er best snel maar wij kwamen erachter dat de sleutel niet werkte, eerst fotos gestuurd, dat was niet voldoende toen een video dat was wel duidelijk, en toen moest ik het slot terug sturen en als het binnen was zouden ze een andere sturen, dus de fout ligt bij de slotenspeciaalzaak en schijnbaar hebben ze geen vertrouwen in mensen dat als ze gelijk de fout oplossen je echt wel het slot retour stuurt, dus nu terug gestuurd en ik toch maar weer de locale middenstand helpen, die leveren wel service gelukkig, dus tip van de dag, ga gewoon naar een fietsenmaker om de hoek.

Prima verzonden, goede service

Product zoals omschreven , werkt perfect

Er stond een foute prijs op de website van een slot dat ik wilde kopen. Snel gereageerd op mijn e-mail en de prijs was snel aangepast op de website. Daarna slot gekocht en werd de volgende dag al geleverd.

Super slot en snel geleverd

Heldere website en vlotte nette levering

Bestelling liep prima, sloten keurig ontvangen. Echter daarna ontdekt dat deze sloten voor de fietsenverzekering niet verplicht zijn en daarom de beide kettingsloten terug gestuurd. Ook dit liep prima, de terugbetaling binnen enkele dagen ontvangen. Een aanrader!

Eenvoudig bestellen, volgende dag geleverd.

Goede levering

Fijne materialen. Goede service mbt retourneren

Snelle geleverd. Mooi slot.

Prima slot

Mooi ART 3 slot Abus Ivy met een goede hoes om het slot heen, waardoor hij makkelijk door het wiel gaat om op slot te zetten. Ook een snelle service

Snel en goed

Herengracht 338