helemaal goed!

Ik had twee ART 2 kettingsloten voor onze fietsen gekocht, ze waren er in 1 dag. Produkt precies zoals aagegeven. Top!

Prima slot en snel geleverd

Zie bovenstaande.

Bestellen gaat goed, snelle levering.

snel en gemakkelijk

Een remschijf slot besteld. Snel geleverd, alleen past hij toch niet. Na alles netjes terug ingepakt te hebben kon ik heel gemakkelijk deze retour online melden en kreeg een verzendlabel toe gestuurd. Van elke stap wordt je op de hoogte gehouden. Vervolgens heb ik met gemak mijn geld een paar dagen later terug gestort gekregen.

Tevreden

Snelle levering. Heb een artikel retour gestuurd en ook een snelle afhandeling daarvan.

Een goede service prima

Snel besteld goede en snelle levering

Duidelijke omschrijving van producten, snelle levering.

Een goed degelijk slot

Het slot bevalt mij goed en is een zeer degelijk slot.

Zeer tervreden

Prijs is heel goed en product voldoet aan verwachting, Supersnelle verzending, zondagmiddag besteld en maandag voor het middaguur had ik het al binnen.

Oké

Mooi stevig zwaar slot

Snelle levering.

Helaas hebben mijn dochter en ik nog geen gebruik kunnen maken van de sloten, degene waar we de scootmobielen wilde kopen, bleek een ********, gelukkig had ik nog niet betaald, maar we zijn bezig met een andere, waar het bedrijf wel goed van is, dus hoop dat we ze snel kunnen gebruiken.

Snel en goed

Zo snel een fietsslot van topkwailteit afgeleverd aan een superprijs !

Prima slot, prima prijs, en vlot geleverd.

Alles top geregeld.

Mooi slot

Mooi groot slot, lekker zwaar. Netjes ingepakt en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Prima prijs kwaliteit

Snel en goed geleverd

Het slot gaat zeer moeilijk dicht

Het zou een schijfremslot moeten zijn maar past niet echt lekker ook omdat er een rubberen gele soort slang om het slot zit en dat remt zeer af als je hem door de schijfrem wil doen en dan past het slot nog moeilijk verder de levering is netjes gegaan alleen het slot is niet van de kwaliteit Wat je zou verwachten

Goede service ook met retour en een kwaliteits product

Perfect, snel en correct.

Perfect, snel en correct.

Snelle en betrouwbare service

Snelle en betrouwbare service. Heel fijn en goede prijzen ook.

Goed en snel

Duidelijke comunicatie over de levering en alles is volgens afspraak gegaan

duidelijk en snelle levering

goede site en duidelijk en snelle levering

Uitstekende levering.

Zowel het geleverde artikel als de levertijd was voor mij uitstekend ben dan ook zeer tevreden.

Goede service, snelle levering ,en een goede kwaliteit !

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam