zeer goed

Zeer snelle levering.Goedkoopste prijs

Prijs en levering zijn goed. Doet wat het moet doen.

Uitstekende service.

Ik had een ART3 fietsslot besteld maar dat was te zwaar. Het gratis terugsturen verliep zeer vlot en kort nadien werd ik ingelicht dat het bedrag binnen de drie dagen zou teruggestort worden. Ik heb nadien twee ART2 sloten besteld zoals vereist door de fietsverzekering. Levering opnieuw snel. Zeer tevreden over de service. Een aanrader.

Alles perfect

Alles tot in de puntjes geregeld! Onze bestelling ging heel vlot en een dag daarna waren onze sloten al bij ons! Top! Stevige sloten!

Fietsslot is heel handig

Ik had ook twee motor sloten besteld. Deze waren te zwaar voor de verpakking. Het verpakkingsmateriaal is niet stevig genoeg voor het gewicht. (Verbeterpunt) Verder snelle service

zeer goed

alles volgens de toezeggen op tijd en goedkoop geleverd.

Scherpe prijs, snel verzonden

Zocht een specifiek slot en dit was het goedkoopst bij slotenspeciaalzaak. Verzending was snel en alles was goed verpakt.

Retourbetaling stagneerde; goed opgelost door klantenservice

Bestelling werd snel geleverd. Het geld terug krijgen van een geretourneerde bestelling duurde lang. Daar staat tegenover dat de klantenservice dit probleem na een mailtje mijnerzijds snel en goed heeft opgelost. Dat is dan weer positief. Daarom geen 10 maar wel een dikke 8 !

Perfect ringslot.

Makkelijk bestellen, betaalbaar, snelle levering en perfect passend. Top.

Goede prijs, supersnelle service

De volgende dag reeds bezorgd.

Snelle levering,

Zeer goede ervaring, ondanks dat het voor mij niet het gepaste slot was werd de retour even snel en correct uitgevoerd, terugbetaling gebeurde supersnel,

Snelle servers!

Prima sloten voor goede prijzen

Prima in orde Jammer dat DHL niet kon afleveren terwijl we thuis waren.

Zeer goede ervaring, snelle verzending en afhandeling retour

Snelle verzending, product ontvangen maar was verkeerde en afhandeling retour ging supersnel

zeer tevreden

prima slot ben zeer tevreden. en snf;;e bezrging

Snelle levering prima kwaliteit

Binnen 2 dagen.de door mij bestelde ketting ontvangen . Prima kwaliteit aanrader

Vanwege mijn invaliditeit is het een genot dat ik als er iemand aan de deur komt zij zelf deze kunnen openen.

Snelle levering, mooi product.

Heb een ART slot besteld voor fiets. Is een prachtig kettingslot, helaas is het gewicht meer dan 3 kilo… , vind ik voor mijn fiets te zwaar. ik stuur het slot daarom terug

Prima produkt

Heel overzichtelijk

Toppie.

Met een goed slot vang je geen bot

Prima fietsslot snel geleverd voor een fijne prijs.

Goede dienstverlening, mooi artikel

Prettig al met al. Snelle Servce, artikel is goed. Blij mee!

Gratis verzenden en retourneren zie je bijna nergens meer! Snelle levering!

Uitstekend!

Prima Zaak. Snel en met een goed chat programma. Ben zeer tevreden.

Goede prijs voor stevig slot

Snel geleverd. Savonds besteld volgende middag in huis. Gekozen op andere dag kon ook nog als het niet uit kwam! dus top

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam