Uitstekend!

Prima Zaak. Snel en met een goed chat programma. Ben zeer tevreden.

Goede prijs voor stevig slot

Snel geleverd. Savonds besteld volgende middag in huis. Gekozen op andere dag kon ook nog als het niet uit kwam! dus top

Snelle correcte levering

Het bestelde is zoals op de site beschreven en is makkelijk in gebruik

Betrouwbare service en goed product

Super kwaliteit en snel verzonden!

Duidelijke site, goed geprijsd, vlot geleverd

Duidelijke site, goede prijzen en een vlotte levering.

Heel degelijke kwaliteit

Zware ketting van degelijke kwaliteit

Snelle levering en tevreden

Snelle levering en tevreden.

Snel verzonden, goede prijs

Volgende dag in huis, netjes verpakt

Goede prijs/kwaliteit

Snelle en nette levering. Duidelijke status tijdens verzending. Goede prijs voor een prima kwaliteit.

Prijs kwaliteit verhouding dikke prima. Levering lekker snel

Uitstekende service

Ruime luis, snelle levering , faire prijs

Met andere woorden; niks op aan te merken .

Perfect en snel

Sloten zijn perfect. Lekker zwaar en stevig. En super snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

helemaal geweldig en op tijd geleverd

bestellen en leveren is hier een genot, en ze doen ook wat er staat de volgende dag leveren. super zaak om te bestellen voor een goede prijs.

Perfecte service!!!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling, Snel en snel geld terug bij een retour!

Snelle levering. Ruime keuze

Slot werd snel geleverd op de dag van afspraak. Ruime keuze in sloten

Zondag namiddag besteld, maandag voormiddag geleverd op aangegeven tijdstip. Top! Artikel voldoet helemaal aan verwachting.

Goed slot maar niet de volgende dag geleverd

Ik ging voor dit slot omdat ik in de veronderstelling was dat het de volgende dag bezorgd zou worden. (Op een werkdag besteld is volgende dag in huis) Nu bestelde ik op een vrijdag en ben ik me bewust dat zaterdag geen werkdag is maar dat staat er niet bij. Misschien aangeven dat je bij van maandag tot en met donderdag bestellen kan verwachten dat het er de volgende werkdag is. Nu kreeg ik m 3 werkdagen later want ik kreeg m pas woensdag.

Gewoon zoals het hoort. Top.

Makkelijk, veel keuze en een goeie service. Blijf er terugkomen.

Snelle levering en een prima slot.

Perfecte slot, geen spijt van aankoop.

Slot is goed, werkt goed.

Snel en goeie kwaliteit

Snel goeie service

Snel verzonden goed product.

Bestelling is snel verzonden en heb het snel ontvangen, product is goed gebruik het voor mijn ebike werkt perfect.

top

Herengracht 338