vlotte bestellind

Mijn bestelling was er niet de volgende dag, maar na 2 dagen en de verpakking was beschadigd. Het slot was wel in orde.

Uitstekende informatie op website.

Gewoon uitstekende informatie op de website. (als je alles leest tenminste) Hierdoor krijg je het juiste product in huis en hoef je het niet terug te sturen. Voor een zwaar slot als ik kocht had de verpakking wat steviger gekund. De dunne kartonnen doos was bijna stuk gegaan. Maar de zending snel geleverd !!!!!

Goed geregeld

Netjes en snel geleverd volgende dag in huis

Erg tevreden

Bestelling snel en goed verpakt binnen gekregen. Top slot!

Hangslot besteld en de volgende dag al binnen. Hij bleek te groot en terug gestuurd wat erg makkelijk gaat. Een paar dagen later geld terug op de rekening. Snelle goede service. Dank daarvoor

Goede prijs en snel geleverd

Ik heb een art4 slot besteld voor mijn E-scooter Segway e125s. Voor de verzekering zou een art3 slot ook voldoende zijn maar ik houd van zekerheid. Nadeel is dat het slot wat zwaarder is maar dat had ik van tevoren ook wel verwacht. De aankoop en afhandeling was probleemloos dus ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

Goed zwaar slot makkelijk open en dicht te maken goeie lengte echt n stevig slot + goed gekeurd door verzekeringen en de levering is ook heel snel en netjes verzorgd ga zo door top

Uitstekende winkel

Snelle levering en kwaliteit.

Zeer snelle levering. Slot van goede kwaliteit met drie sleutels. De verpakking voor het verzenden kan wat steviger.

goede kwaliteit en snelle levering!

prettige website om te zoeken. Product voldoet aan de omschrijving. De volgende dag al thuisbezorgd!

Prettige website, goede prijs en snel geleverd

Prettige website, goede prijs en snel geleverd. Geen ervaring met de klantenservice, maar op het koop-proces in ieder geval niets aan te merken.

Hdudufff

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van een goed product voor een goede prijs.

super

Ik vond het makkelijk om door de site te navigeren en het door mij gewenst product te vinden. Na de bestelling een goede opvolging van mij order en een zeer snelle levering. Erg bedankt. Groeten Jos.

Keurig op tijd, goede sloten

Keurig op tijd, goede sloten

Hier wordt iedere klant blij van!

Abusievelijk het verkeerde slot besteld en ik betreurde dit ten zeerste. Probleemloos kunnen retourneren en keurig het betaalde bedrag terug gekregen. Alles loopt daar perfect! De levering is vlot, de communicatie plezierig en probleemloos. Dit is klantenservice zoals het hoort, echt niets op aan te merken!

Snel en volledig

Volgende dag juiste product in huis. Doos was wel helemaal gescheurd. Voor zo een zwaar slot had de doos wel steviger gemogen om te voorkomen dat het product zoek raakt. Verder alles prima.

Snel geleverd super goed slot

Snel geleverd super goed slot

Snelle verzending en goede service

Te laat bezorgd

Helm besteld, snel geleverd binnen 1 dag, keurig verpakt. Oeps toch een beetje (te) strak, dus retour aangemeld en gratis geretourneerd. DIrect een maatje groter besteld, volgende dag weer bezorgd. Mooie helm (met nuttig extra zonneklepje), goede kwaliteit en alleen nog even bedrag van 1e helm innen. Aanrader!

fast and reliable delivery

That can be nice to have an instruction card in the box as well. But other than this, they were so fast, delivered in a day, correct product, fast contact after the order and the delivery. I may suggest anyone to order from this website.

Correct afgehandeld

Eén item dat ik besteld had, was niet meer voorradig. Hier kreeg ik een mail over, met de melding dat het bedrag zou worden teruggestort. Dit is ook heel snel daarna gebeurd. Correct afgehandeld dus.

Slot top, bezorging minder.

Een prachtig Vinz schijfremslot, kwalitatief super en robuust maar niet te groot. Kan makkelijk onder het zadel van de motor worden meegenomen. De zin "vandaag voor 23:00 besteld morgen in huis" gaat echter niet op dat is jammer en kan beter veranderd worden naar "voor 23:00 besteld vandaag nog verzonden" verder netjes verpakt en compleet.

Super snel antwoord op een vraag

Goed bedrijf

Herengracht 338