Leuke aanbiedingen

Ik heb 3 sloten gekocht. Twee waren goed en 1 met roest. Deze teruggestuurd en op verzoek direct naar de leverancier. Vervolgens kreeg ik een nieuw slot opgestuurd. Gemaakte kosten, voor het opsturen naar de leverancier,kreeg ik snel weer terug. De communicatie is voor mij wel een verbeterpunt. Via de email krijg je niet altijd een reactie binnen 24 uur, ook al is het een streven.

Snelle levering en uitstekende prijs

prima site!snel geleverd!

Goede bundel prijs!

Gewoon top!

Prijs, levering, product en snelheid van levering toont aan dat er wel bedrijven zijn die weten wat service is!

tevreden

Ruime keuze, duidelijke omschrijvingen, snelle en correcte levering, stevige producten - dankuwel!

Gewoon goed

Goede prijs en snelle levering. Meerdere keren al bij besteld en gaat gewoon goed.

Perfect slot

Perfect slot snel verstuurd precies zoals omschreven

Snelle levering en defect artikel zonder poespas omgeruild

Snel geleverd en goed verpakt.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Altijd een goed slot bij de slotenspeciaalzaak te vinden voor een gunstige prijs

snel en goed

Prima ervaring met het bestel- en levering proces. Site informatie is volledig en overzichtelijk

Snel geleverd goed product makkelijk te plaatsen

Snel geleverd Echt een aanrader

goede zaak

betrouwbaar en snelle levering van goede spullen

Prima produkt tegen concurrende prijs, slecht verpakt voor verzending

Zeer tevreden over de geleverde sloten en de prijs. Verpakking was te zwak voor twee sloten van 3,3 kg. Sloten lagen los in de bus bij de vervoerder.

Prima winkel

Ik heb 2 x een bestelling geplaatst en bij beide keren was het allemaal prima geregeld. Netjes ingepakt, snel geleverd en goed geïnformeerd via de mail. Dus voor herhaling vatbaar.

Een zeer positieve ervaring.

Goede website, service en levertermijn en scherpe prijzen.

Het bestelde keurig en snel geleverd

Sloten voldoen perfect aan mijn verwachtingen.

Kwalitatief goed en betaalbaar slot

Erg tevreden. Ontgrendelt ook soepel met de sleutel. Wel iets aan de zware kant voor een fietsslot, maar 't geeft ook een gevoel van veiligheid

Toch nog geleverd!

Na mijn vorige boze reactie wil ik toch mijn mening enigszins nuanceren. Intussen heeft een tweede zending mij alsnog bereikt en is mij verteld dat door immense drukte e.a is misgegaan.

Uitstekend geholpen, snel en goed.

Dezelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis. En dat tegen een scherpe prijs. Volgende keer weer!

Gemakkelijke website, snelle afhandeling en verzending

+ gemakkelijk website + nauwkeurige omschrijving + prijs/kwaliteit verhouding is goed + snelle verzending

mooie zaak

slot gekocht met alarm alleen deed het alarm het niet snelle reactie heb er nieuwe batterijen in gedaan toen deed hij het wel kijken of ze de batterijen vergoeden wel snelle afhandeling

Elma Nadzakovic

Het is goedkoop

Beloofd volgens afspraak

Product voldoet aan gestelde eisen, wist alleen niet dat hij zo zwaar was aan gewicht, zou alleen hem groter willen hebben maar dan is deze helemaal niet te tillen

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam