Goede en snelle levering

Art4 slot besteld ruime keus en snel leverbaar

Mooi slot, goede prijs en snelle verzending

Na heel veel onderzoek gekozen voor een Vinz slot met schakels

Snel en goed geleverd

Supersnel en precies dat wat ik nodig had, voor een goede prijs

Supersnel en precies dat wat ik nodig had, voor een goede prijs

Supersnelle levering!

Snel geleverd top kwaliteit

Snel en correct

De web site is makkelijk te vinden en goed overzichtelijk Levering is prima gegaan met een kleine vertraging van 1 dag .

Goed slot

Mooi slot voor een nette prijs en snel geleverd

Snelle verzending en artikel als verwacht

Snelle verzending Slot is degelijk.

Prima product en razendsnel bezorgd

Goede duidelijke webshop met juiste informatie en keurig bezorgd de dag na bestellen

prima service en nakomen van afspraken

2 fietskettingsloten gekocht. zelf helaas de verkeerde besteld. terug zenden zonder kosten en de volgende dag had ik de juiste. veel sneller kun je het niet krijgen, top.

Snel geleverd. Voldoet aan de verwachting.

Snelle levering en stevig hangslot

het hangslot doet wat het moet doen wij hebben ons 2 fietsen aan elkaar gehangen met een beugelslot in de muur tegen diefstal

Een zeer degelijk slot voor fiets of motor

Snelle levering. Kwaliteitsvol product. Ziet er heel stevig uit.

Goed zwaar slot

Netjes afgewerkt slot. Degelijk. Snel geleverd.

Kei goed kan niet beter

Kei goed ,kan niet beter ,en snel met versturen ,ik heb er niks over te zeggen verder omdat het goed is ,en de sloten ook ,en betaalbaar .

prima snelle service

Was alleen jammer dat ik niet thuis was bij aflevering en ik pas de volgende middag ze in het dorp kon ophalen. Product prima

snelle srevice

prima prijs, ruime collectie en snelle levering

Prima slot, snel geleverd

1 tip: die er bij slot Hermes even een instructie bij hoe het cijferslot werkt.

Defect aan vizier gemeld. Niets meer gehoord.

De helm had ik alleen uit de verpakking gehaald. Toen een dag later ook het door mij gekochte pinlock werd gebracht, ontdekte ik dat het vizier stuk was. Dit ook gelijk gemeld aan Slotenmaker. Niets meer gehoord na mijn bericht.

100%

100%

Snelle verzending en betaalbare producten!

Zie bovenstaande.

Super service

Bestelling snel in huis. Helaas een probleem met het slot waar de mensen zelf niks aan konden doen. Gemaild en zeer snel opgelost. Als nog keer wat nodig heb bestel ik zeker weer hier. En beveel het mensen ook aan.

voldoet aan verwachting

snel en correct geleverd

Snel beslist en snel ontvangen

Slot besteld op een duidelijke site. De volgende dag ontvangen. Gied en snelmgeregeld.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam