Alles perfect geregeld

Snelle bezorging…snelle afhandeling bij retour . Perfect slot …

Goed slot, snelle verzending

Prima slot. Werd de volgende dag al geleverd. Zware kwaliteit voor een prima prijs.

Goed product, mooie prijs, snel geleverd bij afhaalpunt

Vlotte levering en goede kwaliteit

De sloten zijn van goede kwaliteit en de levering was vlot allen de bezorging was niet vlot. Kwam later dan beloofd

Gemak

Via google bij deze site terecht gekomen. Alles heel duidelijk aangegeven. Goeie aanbiedingen. Mocht ik nog iets op dit vlak nodig hebben, bestel ik zeker weer bij Slotenspeciaalzaak!

Snelle verzending, mooie producten

Via marktplaats een slot besteld. Helaas bleek de marktplaats prijs niet overeen te komen met de website. Dit verschil is na melding netjes naar mij overgemaakt. Daarnaast mooie producten voor nette prijzen. Snelle verzending. 5 sterren!!

Betaalbaar en snel.

Betaalbare website voor Art4 sloten. Achteraf betalen was ook geen probleem.

Juiste informatie bijelkaar

Zeer snelle levering

Snelle levering, goede collectie

Door het ruime aanbod is er voldoende keuze. Fatsoenlijke prijzen en een vlotte levering. Erg tevreden, zeker de moeite!

Prijs/kwaliteit is top.

Snelle levering.

Super slot

Super kwaliteit

Goed kwaliteit

De levering was snel binnen en kwaliteit van het slot is top voor een betaalbare prijs

Prima Webshop.

Heb voor de tweede keer een Vinz slot bij ze besteld. Deze keer een kabelslot. Had al een dikke scooter of motor kettingslot van ze, zelfde merk dus. Prijzen zijn goed, kwaliteit van de sloten zijn geweldig. Kreeg de bestelling volgende dag. Ben heel tevreden. (lees hier ook slechte ervaringen, maar mijn ervaring is alleen maar Positief). Kom zeker nog een keertje terug.

Slechte service, sloten slechte kwalitei

Sloten die ze verkopen zijn slecht, vinz maipo besteld, wat een onding is dat zeg. Achteraf ruilen niet mogelijk omdat papiertje gescheurd was/is maar wel alles met tiewraps vastzetten...bagger bedrijf.

Goede en snelle levering

Goed en betrouwbaar bedrijf snelle levering en een goed product.

Snel bezord

Ik heb een remschijf slot gekocht. Was de volgende dag al binnen.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Snelle levering...... Alleen jammer dat direct na levering Blackfriday was..... Ik had dan beter kunnen wachten,omdat dit mij veel euro,s scheelde..... Jammer,

Topslot voor prima prijs

Ik was altijd AXA en Abus fan, maar sinds ik Vinz sloten heb ontdekt, ben ik helemaal om. Ik durf mijn fiets met een gerust hart overal achter te laten.

Snelle verzending !

Item kwam zoals omschreven. Alles was compleet.

Snel geleverd en blij met product. Ik had er nog wat vragen over en ben uitstekend geholpen. Wel via de app en dat vind ik persoonlijk omslachtig, via telefoon was het sneller afgehandeld. Verder helemaal oké

Perfecte service

Zeer klantgerichte services voor de mooie producten die Slotenspeciaalzaak verkoopt.

Goede prijs en snelle levering

Eenvoudig te bestellen, goede prijs, prima product, snelle levering. Wat wil een mens nog meer.

Snel en precies optijd

Snelle service, goed product

Ik had snel een slot nodig; dus meteen besteld, en de volgende dag geleverd; top!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam