Betrouwbaar en snel

Goede ervaring mee. Snel bezorgd, goed product en goede prijs

Goed en snel

Het is precies wat ik hed besteld en de volgende ochtend bezorgd De kwaliteit is uitstekend.

Scherpe prijs, snelle levering

Weinig op aan te merken. ART-4 motorslot gekocht. Beste prijs van de webwinkels die hem aanboden en zeer snelle (gratis) levering. Helemaal tevreden!

Supersnelle levering

Na de bestelling direct een bevestiging en supersnel de melding dat en wanneer een afgeleverd zou worden. Er werd ook aan deze belofte voldaan! Complimenten!

Drama, slot prima

Slot prima, DHL drama. Moest woensdag bezorgt worden ,na wachten werd het donderdag, ook de hele tijd gewacht, toen werd het vrijdag. Heb het zaterdag maar zelf opgehaald bij afhaalpunt. Aanbevelen ja, maar geen DHL. m.v.g. Rinus Gerritsma

Trage bezorging

Zijn niet zo snel bij mijn laatste bestelling als word gezegd/beloofd

vlugge levering, goede prijs

niets te melden, alles ok.

Snel en betrouwbaar

Besteld en zoals beloofd de volgende dag geleverd. En alles voor een mooie prijs

Goede service, goede kwaliteit

Zeer tevreden!

De bestelling was er gewoon optijd en ook wel iets eerder en het slot is ook gewoon goed

Uitstekend goede service kwaliteit/verhouding/prijs

Ik heb al vakker bij slotenspeciaalzaak besteld. Hun service is goed kwalitatief, voor elke portemonnee is er een product. Keuze is groot en beschrijvingen zijn duidelijk.

Goede service en snelle verzending.

Goede kwaliteitssloten voor een zeer goede prijs die ook snel verzonden worden.

Snelle service en snelle reactie van de klantenservice bij het retourneren.

Fijne onlineshop met een groot aanbod

Fijn om hier een groot aanbod te hebben met ook goede gekwalificeerd sloten erbij. Ook fijn dat er praktische combideals worden aangeboden. Overzichtelijk webshop en dus zeker een aanrader om is te bezoeken.

Snelle levering!

goed product en snel geleverd

Nogmaals goed

Snelle levering, prima sloten

Ondanks meerdere slechte revieuws te hebben gelezen, heb ik toch wat besteld en ik ben zeer tevreden. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden per email.

Goede snelle service en levering

Volgende dag mijn bestelling al binnen. Goede kwaliteit

Makkelijk, snel en gunstig geprijsd.

Twee sloten besteld voor de fiets. Nette prijs, goede slotenen snel bezorgd.

Goed en betaalbaar slot, snelle verzending

Tweede keer dat ik hier een slot bestel. Kwaliteit en prijs zijn uitstekend en supersnelle verzending.

Bijzonder snelle levering. Goed product voor eenredelijke prijs.

Prima zeer snelle levering

Snel geleverd sloten van goede kwaliteit

Kwaliteit en op tijd

Prima slot voor scherpe prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam