Snel

Fietsslot besteld en de dag erna al geleverd

Goed product, snelle verzending

Ruime keus. Goede prijzen. Snelle en goede verzending.

Top slot

Top slot

Gebruikt slot

Ik heb een slot besteld, wat erg snel werd geleverd ware het niet dat dit slot gebruikt en verroest was. Uiteraard terug gestuurd en direct mijn geld terug gekregen. kan gebeuren, daarom toch een ruim voldoende. anders was het 5 sterren geweest. verzendig was erg snel, zou ik daar nog eens wat bestellen? ja hoor:)

Gewoon goed

We hebben hem binnen ziet er goed uit

Slot bestel voor de fiets. Snel bestellen en snel in huis.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken! Goed product wat werkt en snelle verzending.

Kapot product ontvangen en geen actie/opvolging

Kopot product ontvangen en geen actie. Een standaard mailtje van de klanten service dat ik wd40 moet gebruiken. Is een nieuw slot! Gaat niet open. Heb eerder de vraag om een recentie te schrijven dan een oplossing voor mijn probleem.

Advies mogelijkheid en after sale service goed

Ik vroeg advies over een wielklem voor een Engelse trailer met een uit-stekende wielas. Fijn dat je advies kunt vragen. Toen ik de bestelling ontving, paste de klem toch niet, maar ik kon de wielklem kosteloos retourneren en een creditnota kwam spoedig. De communicatie over en weer ging gemakkelijk en plezierig. Volgende keer kijk ik weer bij de Slotenspeciaalzaak - want de prijzen zijn concurrerend!

Snelle levering.

De eerste keer dat ik hier iets koop.Dat is goed bevallen.

uitstekend bedrijf met snelle levering

Super snelle levering en duidelijke informatie over alles in meerdere mails.

Snelle levering en goede communicatie inzake de levering.

Snelle levering en goede sloten

Waarom maar een 8 en geen 9 of 10? De gebruikte verzenddoos was van een dusdanig slap en dun karton dat deze in de bus van de bezorger helemaal compleet was doorgescheurd ivm het gewicht van de sloten. Vervolgens moest de bezorger op zn knieen door zn bus heen om te zoeken wat er ontbrak uit de doos. Uiteindelijk kregen we alles aan de deur los in de handen gedrukt. Als we een minder betrokken bezorger hadden gehad hadden we hierdoor waarschijnlijk de helft van de bestelling gemist.

Kwaliteit

Duidelijk, snel en goed.

Duidelijke website. Snelle levering.

Betrouwbaar, snel en goed.

Duidelijke website met goede en overzichtelijke informatie. Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Snelle en goede service.

Ben heel tevreden over de snelle service.

snelle bezorging

fijne hoes past precies over mijn bmw 1200

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Kabelslot voor de fiets aangeschaft; voldoet volledig aan de verwachtingen. Product werd snel geleverd enneagram goed verpakt. Prijs was concurrerend.

Goede kwaliteit prijs verhoudind en snel geleverd. Prima’s service

Een prima ervaring met goede service.

Ik heb 2 fiets kettingsloten gekocht en ben zeer tevreden over de snelle levering, kwaliteit en service. AANRADER!

prima geleverd op de afgesproken tijd

positief

Goed product en snelle levering

Het pakket was er de volgende dag zoals beloofd en het product is top.

supersnelle levering

positief! zondag besteld, maandag geleverd! Supersnel!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam