Goede kwaliteit.

Twee sleutel kliusjes besteld en netjes afgeleverd.

erg blij mee!

mijn fietsslot ging kapot en had snel een nieuwe nodig. De snelle levering was echt super. Ik kon gelijk mijn fiets weer op slot zetten. Het was meer geluk dan wijsheid maar ben wel erg blij met het cijferslot, nu kan ik mijn fiets makkelijker delen met mijn vriend zonder dat er een sleuteltje nodig is. werkt makkelijk en doet geen pijn aan mijn handen! Nu hopen dat het slot de weersomstandigheden een beetje overleefd :)

Product zoals omschreven Prijs is prima en geen verzendkosten!!

Snelle levering goed product.

goede kwaliteit

goede levering

snelle levering goed product

zeer goed slot snelle levering en duidelijke informatie

Volgens verwachting

Zoals beloofd wordt ook geleverd. Snel geleverd en netjes verpakt.

Prima service bedankt

Duidelijke info en snelle service

Op de site staat duidelijke informatie. Daardoor goede keuze kunnen maken en werd het bestelde ook nog eens snel geleverd!

Voldoende

Ondanks mijn slot kwijt is geraakt en nooit aangekomen heeft de klantenservice mij een nieuw slot aangeboden. Tenminste is mijn fiets veilig nu Top!

goed er wordt gedaan wat beloofd is

goed er wordt gedaan wat beloofd is

Oké.

Ik heb een kabelslot besteld en vlot geleverd gekregen. Geleverde klopte met de bestelling. Er is niets fout of slecht gegaan, maar het gaat ook om een erg simpele bestelling van slechts één artikel, dus gewoon: oké.

Snel goed en goedkoop

Het is een goed schijfremslot past ook evt aan de spaken al met al zeer tevreden

Alles goed geregeld

Zoals verwacht

Goed slot gekocht. Snelle verzending. Zeer tevreden

Bestellen en betalen gaat soms wat lastig. Dan is de korting weer weg enz... Het bestelde (toen het eindelijk gelukt was) voldoet prima aan de verwachtingen. Prijs / kwaliteit prima.

Producten netjes verpakt en op tijd

Snel en goede communicatie

Bestellen werkt eenvoudig, levering zoals toegezegd en wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van m’n bestelling.

Goed en goedkoop slot

Het slot werkt erg soepel en bij deze winkel was het ook nog erg goedkoop

Snelheid

Prima slot en heel snel bezorgd tegen een heel goede prijs.

Snel, goedkop, koste vrij verzenden en retour. Het product was top kwalitijt en laag prijs, super snell verzonden, ik kan alleen positiev zijn. Bedankt

Lang wachten op bedrag retour

Op maandag pakket geweigerd, dinsdag retour bezorgd bij slotenspeciaal zaak. Week later vrijdag nog steeds niet bedrag retour, op site staat 5 werkdagen nu 9 werkdagen verder nog niks ontvangen

Slot zonder sleutels ontvangen

Ik kreeg bij mijn slot geen sleutels geleverd. Na een emailtje werd het onmiddelijk opgelost. Daags nadien kreeg ik een nieuw slot met bijgevoegde sleutels. Vond dit een uitstekende klantendienst en dit gaf mij volledig vertrouwen in deze website voor toekomstige aankopen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam