Goede prijs en snelle levering.

Heel positief.

snel geleverd

Klopt met de omschrijving

Snel, goed en klantgericht

De levering was snel, de producten van goede kwaliteit. Retourneren/ruilen geen probleem. Middels contactformulier contact opgenomen en binnen een dag persoonlijk antwoord. Top!!

Snelle bezorging

Goede prijs, snelle bezorging; geen bezorgkosten; alleen jammer dat bedrijf na eerste bestelling al bij herhaling om feedback vraag. Anders had ik 5 in plaats van 4 sterren gegeven.

Snelle levering en gratis verzending en retour!

Fijne website met goede leverings- en retourvoorwaarden. Ik had in eerst instantie een slot besteld maar deze was achteraf gezien niet praktisch. Deze retour gestuurd en vervolgens gelijk een andere besteld. Afhandeling van zowel verzending als retour verliep soepel. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Teleurgesteld

Disk lock kwam Beschadigd en vies aan in de doos en kreeg de indruk dat deze al een keer gebruikt was en geretourneerd.Verder geen info papieren of wat dan ook.

Snelle verzending.

Snelle levering alles ziet er goed uit

Super snelle levering!

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis! Super service, zoals gewoonlijk.

Simpel en snel te monteren. Enige wat je wel moet hebben is een hamer, boormachine met 16mm boor. En klaar.

Gewoon goed, prima en snelle levering.

Keurig voor elkaar.

Snelle bezorging nakomen

Slot had ik volgende dag verwacht zoals vermeld maar uit eindelijk 2dagen geduurd

Supersnel

Echt snel geleverd en keurig verpakt.

Prima product en snelle levering

Kwaliteit is prima Montage is simpel. Lengte van de bouten ontbreekt op schema

Goed en degelijk slot besteld, precies volgens mijn verwachting. Daarnaast ook de volgende dag in huis terwijl ik pas laat had besteld. Top!

Goede prijs/kwaliteit verhouding snelle levering

nvt

Niet verder zoeken, goedkoper kan niet !

Altijd maar zoeken naar de beste prijs incl gratis verzending, bespaar jezelf een hoop tijd, keurig verpakt en snel geleverd !

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak, absoluut geen wachttijd

Super snelle levering

Slot is van topkwaliteit en was binnen een dag geleverd!

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering, mooi pakket deals

Goede prijs en goed geregeld

Pruma

Goed product en lekker snel geleverd.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Sloten zijn eenvoudig te selecteren op ART standaard. Ruim assortiment, zodat er voldoende keus is. Je kunt vrij laat bestellen en de volgende dag nog geleverd krijgen TOP!

Het a lot kwam niet in een verpakking

Het slot kwam niet in een verpakking aan en zonder kapjes om de bout weg te werken als je hem op de fiets monteert. Ik heb het slot terug gestuurd maar nog geen bevestiging ontvangen dat mijn retour in behandeling is of wanneer het geld wordt terug gestort. Het slot is 12/10 afgeleverd op het retour adres. 3SMTP10669071

Niet de volgende dag geleverd.

Helaas niet de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Snel geleverd, product klopt met de site

Alles perfect, producten, verpakking en de site is okidoki

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam