top

doen wat ze beloven.

Helemaal toppie!!!

We hebben twee kettingsloten voor onze fietsen besteld, ze kwamen netjes de volgende dag bij ons binnen. Alles was keurig verpakt en compleet. Als ik nog iets nodig heb dan zou ik het zo weer bij de slotenspeciaalzaak bestellen. Echt helemaal TOPPIE!!!

mooi stevig slot ben er heel erg tevreden mee

Werkt naar tevreden heid mooi en stevig slot

Vertraagd maar wel goed gekomen

Had het 02-10-22 besteld en normaliter zou hij volgende dag bezorgd zijn. Maar dat was niet het geval. Uiteindelijk zaterdag 08-10-22 binnen gekregen en alles klopt.

Ik heb mijn bestelde product enorm snel ontvangen

Helemaal top

Goede prijs/kwaliteit en overzichtelijke site.

Overzichtelijk site, goede prijs/kwaliteit en correcte informatie. Alleen spijtig dat het leveren aan huis tegenviel omwille van het postorderbedrijf.

Prima shop om te bestellen

Snelle levering , goede informatie over product en levering , zou er weer kopen

Super snelle levering

Goede prijs voor het product. Snelle levering en duidelijke communicatie. Zeer tevreden!

Snelle verzending

Wat problemen met het slot, maar netjes geholpen door de klantenservice.

Top alles is goed

Alles is prima verlopen. Zal zeker vaker bij jullie bestellen top ga zo door.

Uitstekende kwaliteit slot en vlotte levering. Gewoon goed geregeld.

Snel bezorgd , prima spul.

Tevreden met aankoop

Bestelde een ART5 ketting, beveiligt zeker goed. Aanvankelijk twijfelde ik tussen 180cm en 200cm en ben ik voor de 180cm variant gegaan. Deze lang wel lang, maar wordt al snel lastig als je de ketting om nog een ander voorwerp heen wilt zetten. In dat geval raad ik toch de 200cm aan om het jezelf iets makkelijker te maken.

Sterk!

Sterk in alle opzichten....;duidelijke info, makkelijk bestellen, snelle levering met duidelijke tracing, en tot slot: een STERK slot!

Snelle levering en prijs/ kwaliteit verhouding is top. Goed eenvoudig slot! Voor een goede prijs!

Super slecht! geen product ontvangen. service kennen ze hier niet.

Een ven de slechtste webshop bedrijven die ik ken. Een flink aantal verschillende webshops vallen hier onder maar nog steeds niet instaat om met een klant mee te denken of een oplossing te bieden.

Snelle handeling

Juiste producten en snelle bezorging.

Prima service!

Na een foutieve bestelling kon ik het slot snel retourneren zonder kosten! Het nieuw slot werd snel geleverd! Top!

Goed slot. Prima bedrijf

Slot gekocht op een duidelijke website. Snel geleverd.

Super handig en snel geregeld

Vlot geleverd.

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Enorm tevreden met de service

Het slot was in eerste instantie zonder sleutels geleverd. Na kort contact werd een nieuwe set inclusief sleutels kosteloos nagestuurd. Ik ben enorm te spreken over de snelle oplossing.

makkelijk te bestellen op site. Levering zoasl beloofd. product voldoet aan beschrijving

Snel en correct

Slot besteld, heel snel binnen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam