Niks ontvangen

Besteld maar niks ontvangen

Supersnelle levering

Heel goede ervaring. In de middag besteld, volgende ochtend geleverd. Product is prima.

Prima snelle levering

Prima product voldoet aan verwachting en is snel geleverd.

profesieneel, snel en dienstgericht

snel thuis bestelingen gekregen, goede service

Snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding

Makkelijk bestellen via de site. Snelle levering van het product. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

Niets op aan te merken! Netjes en vlot!

Zie boven...

Goede en overzichtelijke website. Product wat ik zocht snel gevonden en kunnen bestellen. Volgende dag in huis, gewoon zoals het hoort. Probleemloos!

Super slot!

SPX 1m slot, helemaal top!

Hele snelle levering en een hele fijne prijs

Me fiets is alsnog gepikt met een scooter slot van deze zaak maar dat heeft niks met het slot zelf te maken en meer met doorzettingsvermogen van de dieven in mijn buurt. Heb vandaag een nieuw slot besteld voor me nieuwe fiets

Solide en past goed

Solide en past goed.

Slot kwam snel, zeer stevig en past net door mijn spaken heen.

correcte Service

Bestelde fietsslot werd snel kosteloos geleverd. Een goed en degelijk slot. Maar! Ik kwam er echter achter dat dit slot voor mijn doel te kort was. Deze kosteloos terug gestuurd en een ander slot besteld. Ook deze werd weer super snel geleverd. Er werd netjes een creditnota gemaild en het geld terug gestort van het verkeerd bestelde slot. Een goede en fijne ervaring met Slotenspeciaalzaak.nl Met vriendelijke groet, Dick

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Ik zocht een oplossing om mijn fietskar veilig vast te maken aan de schoolpoort. De 5 meter lange kabel maakt het mogelijk om ook de wielen vast te maken. met zijn 12mm past deze net tussen de spaken. Net wat ik nodig had dus (een iets minder dikke kabel had misschien ook voldoende geweest, maar toch super blij met deze aankoop)

Vlotte verwerking en service

Snelle bezorging en service.

Alles correct afgehandeld

doen wat ze beloven

geen bla bla, gewoon goed,

Goed en snel geholpen

Het fietsslot wat ik besteld had was goed en heel snel binnen.

Perfect en veilig slot voor weinig!

Ga eens naar de gemiddelde fietsenzaak en kijk daar eens voor een ART 3 slot (als ze deze al hebben) Veel ART 2 sloten gaan daar al richting de honderd euro. Dus dit is natuurlijk perfect voor die prijs. En supersnelle levering. Hartelijk dank.

Goed product en zeer vlot geleverd

Zeer positief

Ik ben heel blij met ons slot, snel geleverd.

Nadat wij hem binnen hebben gekregen, ging ik het slot proberen. Ik kreeg hem met geen mogelijkheid open, Het leek of er verkeerde sleutels bij zaten. Dus in eerste instantie verdrietig “zie je wel, ik ben er weer ingestonken!” Maar toch even gebeld met de firma en daar kreeg ik een heel duidelijke uitleg, en ik kreeg een link met daarin een filmpje: probeer W40 in het slot te spuiten. En ja hoor: hij doet het als een zonnetje. Dus het slot: wij zijn super blij

Goede service!!

Goede service en een top product! Erg snel geleverd!

Prima materiaal voor een prima prijs

Ik moet het nog monteren ;-)

Goed perfect

Goede prijs en vlote afhandeling

Gauw gevonden op internet duidelijke website.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam