Alles prima gegaan

Had van te voren wel graag geweten hoe zwaar die sloten waren , de site gaf daar geen info over

Prima geregeld op tijd, en goed verpakt.

Heeeel veel slot voor weinig geld!!!

Snel en vakkundig geleverd

Goede service, snel geleverd, mooi stevig slot

Super snelle levering

Een aanrader !! Super snelle levering

Snel bezorgd, het kettingslot ziet er ook goed uit. Hopelijk gaan de fietsendieven hem niet uitproberen!

Snel duidelijk goed aangekomen bijsluiter ook prettig om te lezen.

De bestelling die makkelijk te plaatsen ging goed. Betaling ook prettig. Goed in verpakt aangekomen. Bijsluiter hoe het werk om code in te brengen duidelijk. Ben een vrouw van 70 jaar gelukkig 2 rechter handen. Raad zeker andere het ook aan. Scheel verlies van sleutels. Doen

Snel en goed geleverd

Top product, was ook snel geleverd

Snelle levering tegen scherpe prijs

Website met duidelijke omschrijving van de artikelen tegen lage prijzen en levering binnen 1 dag.

Goed geregeld

Goed geregeld

Helemaal goed

Verkeerde slot besteld, moest dus retour. Alles heel makkelijk te doen. Klantenservice ook goed bezig, snel en heldere antwoorden.

Zeer snelle levering. Zeer goed product. En de prijs was ook oké

Super slot en betaalbaar.

Dit slot was precies wat we zochten,sterk en niet te zwaar.super!

Slecht,niks ontvangen

Ik heb mijn slot nog steeds niet ontvangen. Heb de slot op 8-8-2022 besteld en tot op heden nog steeds niet ontvangen. En telefonisch zijn ze ook niet te bereiken want je krijgt heel de tijd hetzelfde bandje te horen. Ik hoef het slot niet meer en gaat het bij een andere fietsenwinkel bestellen.

Het slot werkt uitstekend

Voel het veilige gevoel als ik slot gebruikt

goede shop

Nieuw slot gekocht voor mijn elektrische fiets en snel ontvangen.

Mooie website met goede artikelen. Niet te duur. Alles snel en netjes verzonden en geleverd. Ook retourneren gaat makkelijk. Ga er zeker vaker iets bestellen.

Toppie

Goed product, 's avonds slot besteld volgende dag in huis. Toppie

Makkelijke site en snelle goede levering

Makkelijke site en snelle goede levering

Later dan verwacht

***

Goed slot en snel geleverd

Heel goed stevig zwaar slot en de levering was super snel binnen 24 uur echt Top

Mooi schijfslot besteld voor mijn nieuwe motor. Goed stevig slot & snel geleverd. Op de website stond een foto met het slot + tasje, helaas zat het tasje er niet bij. Opzich netjes 10% retour ontvangen van het totaal bedrag, maar had liever gelijk mijn slot compleet gehad met tasje. Een beetje misleidende foto's op de website.

Snelle goede levering.

Betrouwbare webwinkel met snelle levering

Zeer tevreden over de service en het kettingslot!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam