Goede service, snelle levering, geen opmerkingen

Alles ging heel vlot, we hebben geen opmerkingen. Goede service is goede service.

Zeer goed slot

Wel even spierballen kweken en de motor kan naar 1 kan hangen..(en dan heb ik een motorfiets van 400 kilo) Zwaar dus, maar erg goed en heel sterk!! Een aanrader waarbij de verzekering niet hoeft te twijfelen!

Top product en zeer snel verzonden

VINZ Everest Muuranker ART 4 goedgekeurd Top product en zeer snel verzonden

Goede ervaring

Uitstekend product en levering.

Prima ervaring.

prima producten netjes en snel afgeleverd.

Zeer tevreden over de kwaliteit

Deze slot is precies wat ik nodig had voor mijn 26" fatbike, ik ben zeer tevreden.

Prima slot

Prima slot mooie prijs en snelle levering helemaal toppie

Zien hoe uit maar de bijgeleverde schroeven van zeer slechte kwaliteit

De muurschoeven werken niet, we hebben nieuwe (betere) moeten kopen

Snel en degelijke

Betreffende artikel snel en zoals omschreven bezorgd.

Snel bezorgd, prettig in het gebruik

Het slot werd de volgende dag al bezorgd. Prettig in het gebruik. Super lang en niet te zwaar.

Perfecy

Ik heb oude nog in bezit, maar be het sleutels kwijt. Kan het nieuw bestellen?

Eindelijk een 4 sterren slot wat op piaggio mp3 500 past

Na lang zoeken eindelijk goed 4 sterren slot voor piaggio mp3 500 uit 2025.

Prima slot

Slot kwam wat later binnen dan beloofd maar de kwaliteit van het slot maakt dat weer goed

Snelle levering. Product zoals omschreven.

snelle levering.

Op het eerste gezicht een goed product en solide, maar de tijd moet uitwijzen hoe deze slot zich houdt in de toekomst.

Snelle levering en prima slot.

Kettingslot voor boot gekocht van 2.00m lang. Prima slot, goede kwaliteit en prijs en snelle levering!

Als gewenst

Kabelslot gekocht voor vastleggen kano in de haven. Lang en stevig met een goed coating en dat voor deze zeer schappelijke prijs. Na bestelling de volgende dag al binnen. Een betrouwbare leverancier.

Prima service betreft bezorgen en eventueel retouneren.

sloten gewoon top

Perfect!

Mooi en fijn opvouwbaar slot!

Slot gekocht op zondag en maandag geleverd gewoon te gek zo snel. De prijzen zijn voordeliger dan op andere sites, als we weer een slot nodig hebben weet ik waar ik moet zijn.

Perfecte service!

Op de overzichtelijke internetpagina van Slotenspeciaalzaak 2 wandsloten besteld. Eenvoudig en snel. Per omgaande bevestiging van bestelling en (betaalde) rekening. Gelijk ook informatie over bezorging de volgende dag. Volgende dag artikel op afgesproken afleverplek opgehaald. Prima, stevig verpakt. Sloten zitten inmiddels aan de muur en ik ben erg blij met de snelle en correcte bestelling en levering. Volgende keer zeker weer hier!

Werd snel geleverd zoals beloofd misschien spijtig dat er geen Nederlandse handleiding bij zit voor het opladen van de klem !

Super snelle levering en uitstekende service

Super snelle levering uitstekende service

Prima slot, snel verzonden

Prima slot, snel verzonden