Prima slot, uitstekende prijs & service

Nog niet eerder bij Slotenspeciaalzaak iets gekocht, maar dit is een aanrader! Een scherpe prijs, hele snelle levering en voor zover ik het kan zien de eerste dagen bij gebruik een prima slot.

Kwaliteits slot, ben zeer tevreden.

Handig in gebruik, is en voelt sterk.

Fietsslot ziet er degelijk uit

Mooie webshop Snelle verzending

Goede ervaring

Snelle levering en een geweldig goed (motor) slot

snelle service

Goede aankoop !

Prima slot en zeker aanbevelingswaardig snelle bezorging en kan goed contact onderhouden met het bedrijf voor eventuele vragen !

Super prettige retour service

Had een fout gemaakt, heel snel.opgelost

Doen wat ze zeggen

Gewoon goed, volgens verwachting

goed bedrijf.

goede en snelle verzending.

Goede sloten, makkelijk te plaatsen

Goede sloten, makkelijk te plaatsen Product pakket is compleet, had alleen een boormachine en een 15/16mm betonboor nodig.

Prima slot snel geleverd

Gewoon goed

TOP, Ga zo door.

Zwaar en Stevig slot, voor een zeer goede prijs. Eenvoudig besteld en zeer snel en keurig geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geleverd in 2 dagen

Het slot en de vloeranker werden zoals beloofd na twee dagen bezorgd. Ik kon kiezen bij een Post.nl afhaalpunt of bij een dhl afhaalpunt. Ondanks dat ik koos voor DHL werd het toch post.nl. Iets wat ik storend vind, gezien de openingstijden van dit afhaalpunt. Hopelijk is dat de volgende keer wel goed, want ik ben voor de rest wel tevreden en zal hier in de toekomst nog eens bestellen.

Mooi slot voor mooie prijs

Een ART 4 kettingslot met vloeranker besteld. Binnen één dag binnen en de prijs was heel schappelijk. Top!

Goede kwaliteit en service

Precies het slot voor mij. Bedankt voor de gode service.

Super tevreden!

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf maar zeker ook voor de ketting die er heel degelojk en betrouwbaar uitziet 150 cm lengte is ideaal om als lus te gebruiken en in mijn geval de fiets die je dan als extra beveiliging rond een paal kan leggen of eventueel 2 fietsen samen beveiligen Hervé Hasselt België

Snel en duidelijke factuur!

Prima afhandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling mooi pop tijd ontvangen en van goede kwaliteit!

Helemaal super

Gewoon bizar hoe snel , als ik meer sterren kon geven had ik dat gedaan

Prima product

Product is zoals beschreven, snel geleverd en goede communicatie via de mail betreft de aankoop en verzending.

Nvt

Snelle levering en zeer concurrerende prijzen

Snel en netjes geleverd.

Snelle levering, goed product.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam