Perfect en razend snel bezorgd

Perfect en razend snel bezorgd

Goede prijs en snelle levering

Prima website met concurrerende prijzen en snel geleverd!

Te snel gekocht

Bij ontvangst bleek het slot veel te groot en te zwaar.

Korekte prijs en snelle levering

Geheel tevreden

Gekregen wat besteld is Snel geleverd

Goed stevig slot

Goed stevig slot maar wel zwaar. Mooi lang om 2 fietsen aan elkaar vast te zetten of aan een paal.

Levering volgens afspraak uitgevoerd

Na duidelijk overleg de bestelling gedaan waarna de levering keurig op tijd werd uitgevoerd

Goed en snel geleverd

Bestelling/ bezorging ging vlot, jammer dat een keilbout niet werkt naar behoren

Muuranker werd snel geleverd, helaas werkt een van de vier keilbouten niet, deze wilt zich niet vast draaien, dus genoodzaakt het er met drie te doen, want anker moest echt vandaag aan de muur.

mooi op tijd bezorgt

alleen ik had briefje opghangen of dhl hem bij de buren wou afleveren maar is gewoon voor mijn deur neergezet

Uitkomst

Met een gerust hart kan ik mijn elektrische fiets nu buiten extra beveiligen tegen diefstal ! Dit slot krijg je niet snel of geruisloos open. Mijn dank voor de snelle levering.

alles goed geregeld.

snel antwoord op mijn email toen er, buiten de schuld van slotenspeciaalzaak, toch iets fout was gegaan.

Zeer goeie prijs en service

Zeer snelle reactie. Goed op de hoogte gehouden van de status van bestelling en levering. En zeer snelle levering. Prima product voor zeer goeie prijs!!

Bestelproces en bezorging verliepen vlot en goed. Prijs/kwaliteit verhouding van het kettingslot lijkt vooralsnog (product net ontvangen) erg goed. Blij mee!

Snel besteld had het de volgende dag nodig, ik had het netjes op tijd de volgende dag ook binnen

Alles prima

Snelle en correcte levering, alles in orde

Snelle levering van het product

Zal gerust nog wat bestellen hier

Snel geleverd en kwaliteit

Art4 slot gekocht ivm verzekeringsvoorwaarden. Moor sterk slot.

Goeie communicatie. Snelle levering. Bijzonder degelijk product (een ART3 slot). Top!

Top slot

Prima en voordelig.

Slot besteld, snel en goed verpakt ontvangen. Voordelig

Goedkoop en perfect

Betrouwbaar en snelle levering

Ik zou iedereen aanbevelen hier een slot te bestellen. Ook het omruilen van een slot bleek een fluitje van een cent en heel blij met de uiteindelijke keuze. Beide sloten ontving ik binnen een dag!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Levering en produkt zoals verwacht

Snel besteld en snel geleverd goede service

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam