Super snelle levering

Snel efficiënt

Ruim assortiment snelle levering.

Zeer goede afhandeling

Mooi en netjes op tijd geleverd

Besteld en keurig op tijd gekregen precies waar een webwinkel voor staat. Top

Goed product, snelle levering

Product precies zoals beschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

snelle service

goed en goedkoop slot

Keurig bedrijf prima spullen

Een net en simpel sleutelkastje gekocht bij jullie wat ook heel snel geleverd is. Prima service

Goede kwaliteit

Direct goed geholpen!

Benzine Jarrycan van 5 liter lekte na 2e gebruik. Na een e-mail gestuurd te hebben kreeg ik een nieuwe en de oude kon de afval deponeren. Super zijn ze bij slotenspeciaalzaak. Top service!

Besteld en de dag erop keurig bezorgd.

Bestelling gedaan, keurig op tijd bezorgd en voldeed aan de verwachting.

Goed zwaar slot

Mooi slot! Past goed, zware kwaliteit en snelle levering. Na het lezen van de reviews over de reminder kabel heb ik er direct één bij besteld. Gelukkig maar. De bijbehorende reminder kabel is een te klein, slap ding. Zonde. Die kan de prullenbak in..

goed produkt, late bezorging

De bezorging zou op zaterdag tussen 11.00 en 15.00uur geleverd worden, daarom besteld op vrijdag avond om 21.00uur. Maar op zaterdag ochtend gaf dhl nog aan produkt nog niet ontvangen en wat bleek zou pas maandag geleverd worden. Prudukt speciaal besteld i.v.m. levering op zaterdag met door slotenspeciaalzaak specifieke tijdsbestek. Jammer dus. Produkt 2 muurankers is prima in orde.

Voldeed compleet aan mijn verwachting.

Goed slot, geheel volgens afspraak geleverd.

Snelle levering, veel keuze en betaalbaar.

Goede kwaliteit

Zware, degelijke sloten!

Snel en goed geleverd

De slot moet ik nog uit proberen het was zeer snel geleverd in goede en nette verpakking.

Prima ervaring met bestelling

Ik had een helm besteld, werd netjes en snel geleverd, paste echter niet. Retourneren was heel gemakkelijk en kosteloos, geld netjes terug gestort. Volgende keer zoek ik weer bij deze zaak als ik wat nodig heb.

niet tevreden

Een beschadigt slot ontvangen en niet compleet in en doos die al zo vaak was geopend dat deze ook bijna uit elkaar viel. Van een speciaalzaak had ik betere verwachtingen, het probleem is wel opgelost.

prima!

Overzichtelijke website. Goed product.

Heel snel geleverd (artikel was op voorraad) en goed op de hoogte gehouden via de mail.

Tevreden!

Snelle bezorging

Alles OK

Ik ben blij met het slot.

Snel geleverd volgens belofte

Makkelijke website. Goed dat er combinaties worden weergegeven, zodat je de juiste artikelen. Bij elkaar koopt. Kwaliteit van het verpakken mag zeker wel verbeterd worden. Een zending van bijna 8kg in een slappe doos komt open aan, omdat de onderkant doorzakt.

Duidelijk en makkelijk bestellen

Duidelijke foto;s met een goede uitzoek en filter begeleiding. Makkelijk bestellen. TOP!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam