slot prima, levertijd waardeloos

Slot is prima en volgens verwachting. Het werd alleen ruim 2 dagen later bezorgd dan verwacht. Mijn advies, ruim op tijd bestellen.

Toppie

Correct produkt en netjes op tijd geleverd

Niet tevedeb

Ik weet niet hoe het slot werkt, POSTNL heeft de bestelling nog niet afgeleverd!!!!!. volgens POSTNL is het pakket maandag afgeleverd in afgalpont… Maar de winkel is op maandag gesloten….. Ik was gisteren in de winkel voor een pakketje, maar ze was er niet. Door POSTNL Ik ben niet tevreden over de service , en ik ga niet meer winkelen bij juli!!!!!!!

Slot retour geen geld terug!

Slot besteld voor scooter. Past niet door spaken dus retour op 8 augustus. Geen geld terug nog! En reageren niet meer op email.

mooi product snelle service

correct

Zeer tevreden snelle service binnen 2 dagen in huis

Goede en duidelijke omschrijving van het product

Goede en duidelijke omschrijving van het product en snelle levering

Snelle levering van een goed product

prima slot, gemakkelijk mee te nemen

snelle levering, goede verpakking, prima slot wat gemakkelijk mee te nemen is.

2 sloten besteld.snel verzonden en alles duidelijk.

Snelle levering , uitstekend product

Goed en snelle service

Duidelijke website. makkelijk te bestellen en snelle service.

Ketting slot is goed

De bezorging was waardoos. Pakket werd gewoon neergezet voor het complex (wat behoorlijk groot is) en was ook meegenomen door iemand anders. Heeft me 2 dagen geduurd tot ik van iemand tehoren kreeg via een groeps app op de VVE dat hij hem mee had genomen.

Dikke prima

Snelle en correcte levering

Prima service en snel geleverd

Prima service en snel geleverd. Degelijk slot

Duidelijke site goede prijs, snelle levering!

Voldoende

Werd niet thuisbezorgd en duurde langer dan vermeld. Slot is prima.

Breed assortiment en competitieve prijzen

Makkelijk te vinden, overzichtelijke webshop. Duidelijke communicatie omtrent je bestelling.

snel en efficient

top!

Zeer snelle levering en goed product voor een redelijke prijs

Snelle levering en correcte info

Goede prijsstelling.Heel ruime keuze.Snelle levering en correcte info

Rampzalige service

Zit al 2 dagen te wachten. Ontvang ik mail dat ik deze kan ophalen bij service punt. Is gewoon een woonhuis met dieren. Daarnaast bel ik aan gaat de deur open en krijg ik te horen we zijn ik het weekend gesloten. Graag jullie slot ophalen crediteren en haal mijn gegevens uit jullie systeem.

Snel bezorgd goed slot

Goede ervaring

levering op tijd: binnen 1 dag

levering op tijd: binnen 1 dag slot ziet er degelijk uit.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam