Awesome store - great prices and lightning quick delivery.

Recommended!

goed product

Ik had de verkeerde sloten besteld, kreeg direct een retour document en de centen stonden direct op mijn bankrekening. Proficiat.

Snelle levering en goed product

Het aankoopproces was zeer gemakkelijk en de prijs is ok. Snelbin huis, tevreden ermee.

Goed slot

Super snel en goede prijs

Super snel en goede prijs

perfect en goed.

handig en is een stevig slot.

Snel geleverd. Helaas past het slot niet door de remschijf van de motor.

Prima product en snel geleverd

Fijne website en snelle levering

Slot is precies zoals omschreven. Om 19 uur besteld volgende dag om 17:30 geleverd. Perfect!

Niks op aan te merken

Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Ruime keuzemogelijkheden. Concurrentiële prijzen. Overzichtelijke website. Snelle verzending.

Fantastische Webwinkel

Webwinkel fantastisch. Groot assortiment waar bijna alles ook op voorraad is en daardoor snel geleverd wordt. Prijzen zijn zeer gunstig en alles wordt gratis verzonden. Top. Ben helemaal tevreden en zal deze webwinkel ook zeker aanraden.

prima prijs tijdige levering

gewoon een ART 3 kettingslot besteld. en dat werd keurig geleverd. dus zoals het behoort te gaan.

Prima producten en snelle levering

Al meerdere keren hier besteld tot volle tevredenheid. Zeer tevreden over de bestelde artikelen. De levering is ook nog eens vlot.

Snelle service van slotenspeciaalzaak

Een keer een bedrijf die wel doet wat hij beloofd, snelle levering Product doet naar verwachting Betaling via de website ging soepel

perfect

snelle en goede hulp

Slot werd snel geleverd.

Kende dit bedrijf nog niet maar besloot daar een nieuw ART4 slot voor mijn motor te kopen in combinatie met een muuranker. Alles keurig op tijd geleverd alleen bleek de verpakking tijdens het versturen gescheurd (vermoedelijk te zwak voor de zware inhoud) waardoor er ook enkele bouten ontbraken van het muuranker. Dit direct per mail doorgegeven en binnen 24-uur lag er een pakketje in de bus met een nieuwe setje bouten voor het muuranker. Top service dus. Een heel tevreden klant die dit bedrijf zeker bij anderen aan zal bevelen om zaken mee te doen. En zo nodig zal ik zeker een volgende bestelling plaatsen. Ga zo door zou ik zeggen.

De snelheid van leveren

Uitstekend!

Gewoon helemaal Top

Goede cylinders. Super vriendelijke mensen en ook goede service

Helemaal prima

Op tijd en netjes verpakt. Niks mis mee dus.

Snelle levering en betaalbaar

Snelle levering en betaalbaar

Snel en goed!!!

Vloeranker en ketting van ABUS besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Heel tevreden met de aankoop.

uitstekend

artikel besteld en de volgende dag al in huis

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam