snelle afhandeling van bestelling.

Bestelling was binnen een dag bij me. Het slot paste helaas niet op mijn motor. Gebruik dus de oude nog. Kon franco retour. Wat een prima service.

Zeer snelle levering

Vinz kungur ART 3 Goed slot voor een goede prijs, zeer tevreden.

Prima prijs-kwaliteit, vlotte communicatie en levering

Niets meer aan veranderen

Snelle service en tevreden over bestelling

Het fietsslot is stevig en sluit makkelijk. Ik hoop dat het dat met langer gebruik blijft doen. So far helemaal top!

Goed snel binnen

Het zijn goeie sloten snel binnen complimenten

Snelle levering!

Het goede product zeer snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Veel keus in gekwalificeerde Art sloten voor goede prijs!

Ruime keus in sloten voor diverse toepassingen voor nette prijs. Snelle verzending (helaas via DHL, gaat bij ons bijna altijd mis.. :-) ) Duidelijke overzichtelijke website

Later geleverd dan beloofd

Later geleverd dan beloofd, maar verder tevreden over gekochte product

mijn bestelling was er snel.

Jet product was precies zoals omschreven.

Prima assortiment, snelle levering

Vouwslot van Vinz gekocht. Art2, dus voldoet aan voorwaarden verzekering. Prima slot, alhoewel iets langer dan 95 cm zou nog beter zijn. Drie sleutels, dus.....

Goede en duidelijke website

Duidelijke website, Lussen herinneringsnoertje mogen groter zodat deze om de gashendel heen past. Levering door DPD slecht, duurde 2 dagen voordat leveri g binne was ivm fout bij sorteerafdeling.

Op tijd geleverd en zware uitvoering

Geheel volgens toezegging geleverd. Zware uitvoering.

Snel en goed geregeld

Nette prijzen. Retour ondanks gewicht, snel en makkelijk. Kooo er vaker sloten. Geen spijt van.

Helemaal zoals het hoort

Je bestelt een kwaliteitsproduct via de site en enkele dagen later wordt het geleverd. Wat kan hier nog beter? Snellere levering?

stevige sloten en volgens afspraak geleverd.

Ketting sloten, ART 2, werden op, zoals beloofd, daags na de bestelling geleverd. Dit robuuste ketting slot is bekleed met een stevige mantel tegen beschadigingen aan de fiets. Het slot kan alleen geopend en gesloten worden met de bijbehorende sleutel.

uitstekend

prima site--zeer snel geleverd

Goed product

Ben helemaal tevreden

Good prices, really fast delivery!

There are many options with good descriptions and prices.

Goede range van producten, snelle levering

Verschillende keren producten besteld en altijd zeer tevreden. VEel op voorraad en snel geleverd. Prijzen zijn goed en concurrerend. Soms enkele euro goedkoper bij een andere aanbieder maar nooit de moeite waard om risico te nemen

Accuraat.

Orderopname snel, gemakkelijk. En levertijd.....snel.... TOP.

Meer dan tevreden

product zoals omschreven en snelle levering wat ik belangrijk vind.

Voordelig geprijst en levering al de volgende dag. TOP!

Ik was op zoek naar een goed slot voor mijn nieuwe scooter, na wat zoekwerk op internet kwam ik Kiyoh uit. Ik heb een ART 4 slot gekocht en deze was veel voordeliger dan bij andere.

Snel geleverd van goede kwaliteit!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam