Snelle levering, veel keuze en betaalbaar.

Goede kwaliteit

Zware, degelijke sloten!

Snel en goed geleverd

De slot moet ik nog uit proberen het was zeer snel geleverd in goede en nette verpakking.

Prima ervaring met bestelling

Ik had een helm besteld, werd netjes en snel geleverd, paste echter niet. Retourneren was heel gemakkelijk en kosteloos, geld netjes terug gestort. Volgende keer zoek ik weer bij deze zaak als ik wat nodig heb.

niet tevreden

Een beschadigt slot ontvangen en niet compleet in en doos die al zo vaak was geopend dat deze ook bijna uit elkaar viel. Van een speciaalzaak had ik betere verwachtingen, het probleem is wel opgelost.

prima!

Overzichtelijke website. Goed product.

Heel snel geleverd (artikel was op voorraad) en goed op de hoogte gehouden via de mail.

Tevreden!

Snelle bezorging

Alles OK

Ik ben blij met het slot.

Snel geleverd volgens belofte

Makkelijke website. Goed dat er combinaties worden weergegeven, zodat je de juiste artikelen. Bij elkaar koopt. Kwaliteit van het verpakken mag zeker wel verbeterd worden. Een zending van bijna 8kg in een slappe doos komt open aan, omdat de onderkant doorzakt.

Duidelijk en makkelijk bestellen

Duidelijke foto;s met een goede uitzoek en filter begeleiding. Makkelijk bestellen. TOP!

Snelle service, alles goed geregeld

Bestelling snel en goed afgewerkt

mooi product, wel heel zwaar, maar dat is in het voordeel tegen diefstal

Ik was allang op zoek naar een ketting voor mijn motor. Tijdens mijn speurtocht naar een degelijke ketting tegen diefstal van mijn motor kwam ik uiteindelijk bij de Slotenspeciaalzaak.nl. Zij boden de zelfde ketting aan voor € 30,00 goedkoper als elders op het internet, dus was mijn keus snel gemaakt. De bestelling en betaling verliepen vlot en de bevestiging mail met factuur kwam kort er na in de mailbox. De volgende dag kwam het pakket aan, geleverd door een pakketbezorger die wel wat moeite had met het gewicht van deze 300 cm lange en 8.5 kg zware ketting en slot. Kortom, deze ketting is zeker een aanrader, de ketting is mooi afgewerkt met een nylon hoes, zodat eventiele beschadiging van velgen, enz. tot een minimum wordt beperkt. Het slot is een soort hoefijzer slot dat je eventueel ook nog zonder de ketting als remschijf slot kan worden gebruikt. Met de ketting kun je je motor, enz. ergens aan vast zetten, zodat ze hem niet zonder problemen met drie man kunnen optillen en inladen. Helemaal voorkomen is natuurlijk een utopie, maar je kan het ze wel zo moeilijk mogelijk maken. Ben blij met deze ART4 ketting.

Top ervaring en service

De levering was snel en er werd goed gecommuniceerd over wanneer ik het pakket kon verwachten

Zeer snelle levering

Had al eens dezelfde gekocht in het verleden. Correcte e snelle levering, product zoals omschreven, prima kwaliteit.

Vlotte levering.

Vlotte levering, ik heb 2 sloten besteld. Kettingslot is van grote kwaliteit voor de aangeboden prijs. Schijfremslot is ok enkel was het percies al een paar keer gebruikt en dan terug in de verpakking gestoken aan de gebruikssporen te zien.

prima webshop

Veel keuze, goede uitleg op de site, degelijke producten, snel geleverd tegen heel redelijke prijzen.

Mooi slot om boot vast te leggen

Mooi ip tijd geleverd en goede prijs kwaliteitsverhouding

goed spul ,goede prijs en snelle levering

gekregen zoals besteld voor een goede prijs en op de aangegeven tijd

Snelle levering van de juiste motorsloten.

Goede service en uitstekende kwaliteit

Goed aanbod , redelijk geprijsd en snel geleverd.

Prijs kwaliteit verhouding goed. Keep up the gooD work. Snel verzonden en zonder problemen ontvangen.

Snel geleverd. Goed ingepakt.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam