Super snelle levering

De bestelling gaat makkelijk, goederen worden op dag van afspraak op tijd geleverd.

Website was duidelijk met goede foto's en omschrijving. Wij zijn blij met de snelle levering en dat onze nieuwe fietsen door dievetuig voorbij word gelopen

niet alleen een goede prijs, maar ook vlug in leveren van aangekocht item

Na bestelling (met laag geprijst artikel) , heb ik dit aangekocht item snel ontvangen !

Super bedrijf met kwaliteit

Snelle levering , overzichtelijk website

Slot was snel geleverd en precies zoals verwacht .

Snelle levering en wat je koopt is wat je krijgt.

Slechte afhandeling klacht

Al voordat je contact opneemt weet je natuurlijk al wat er gaat gebeuren, maar goed, toch geprobeerd. Vorig jaar een Doublelock kettingslot loopchain gekocht. Snelle levering zoals beloofd, prima. Het slot gebruikt van mei tot half september en daar netjes opgeborgen. Dit jaar het slot weer gepakt en breekt het plastic deel van de sleutel af. Klantenservice weet direct dat het mijn eigen schuld is en dat ik te veel kracht heb gezet. Ze stonden natuurlijk naast mij op de steiger toen het gebeurde. Maar ook geen charmante oplossing bijvoorbeeld een nieuwe kop (ketting is immers nog goed) of een volledig nieuw slot met korting. Ik zoek wel een ander bedrijf voor een nieuw slot en voor mij geen Doublelock meer.

Makkelijk en snel. Goede kwaliteit

Super slot gekocht

Slot gekocht voor de brommer. Echt kwaliteitsproduct. Hele dikke schakels waardoor het wel een uitdaging wordt om mee te nemen in de rugzak, Maar we leggen nu met een gerust hart de brommer vast aan een paal met dit slot. Tevens een snelle levering.

Perfecte product uit een uitstekend assortiment

Conform afspraak de volgende werkdag geleverd

Goed zoals je mag verwachten

Snel gevonden wat ik zocht, besteld, ontvangen zoals je mag verwachten.

Als het vast moet moet je hier zijn

Uitgebreid assortiment aan competitieve prijzen, gebruiksvriendelijke website, snelle levering en dit volledig gratis, ook in België

Prima slot, goede prijs

Super snelle levering en netjes verpakt

Super snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, ondanks Koningsdag.

Late delivery, bad customer service

Late delivery, bad customer service

Snel en goede kwaliteit

Slot is een art4 voor mijn cbf1000f. Man wat een mooi slot. Ik heb hem nog niet hoeven te gebruiken maar ik zal mijn motor gerust neer zetten. Ziet en voelt allemaal solide. Verzending was ook snel. Dus geen klachten.

Enorme snelle levering prima prijs aan te raden om te bestellen

Prima kwaliteit

Weersbestendig degelijk slot dat perfect geschikt is om meubelen vast te maken. Mooi afgewerkt.

Goed en snel geleverd

Mooie producten en goed

Goed alleen de levering door DHL was minder

Levering was minder de rest was prima.

Vlot en makkelijk een nieuw slot gekocht!

Overzichtelijke website, veel keuze en goedkoop. Volgende dag het slot al in huis!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Voor zover ik kan zien even goed als de 'bekende' merken maar stukken goedkoper en met een stevige dikke sleutel die niet zomaar afbreekt.

Snelle levering scherpe prijzen

Product als omschreven