Snelle levering en prima service.

Super prijs en snel geleverd!!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering en duidelijke communicatie

Product en levering goed

Product is van hoge kwaliteit en levering was snel. Heel tevreden met Slotenspeciaalzaak. Ik heb een ketting (ART 4) van 2 meter besteld. Dit slot was echter te zwaar voor de kleine doos waar die in bezorgd werd, dus die was gedeeltelijk kapot gegaan.

Dik tevreden

Dik tevreden Toen ik de reviews bij trustpilot las schrok ik. Dat de reviews van deze winkel op de site van Bol.com positief zijn stelde mij gerust. Ook het telefonisch contact met Slotenspeciaalzaak was uiterst vriendelijk. Blijft, dat ik het jammer vind voor de klanten die een negatieve ervaring hebben met Slotenspeciaalzaak Gisteren heb ik een Vinz slot besteld en vandaag ontvangen. TOP PS. dit in mijn eigen mening, werk er niet en heb geen opdracht gekregen om dit te schrijven.

Enthousiast

Heel tevreden met het slot en zal jullie zeker aanbevelen!

Eigen schuld, goeie service!

Per ongeluk een verkeerd kettingslot besteld. Bleek te klein. Gebeld met de klantenservice, uitgelegd waar ik het slot voor wilde gebruiken en kreeg vervolgens keurig advies over een ander slot dat wél zou passen. Deze alsnog besteld, super!!

Verpakking was stuk slot licht beschadigd adequaatcen snel opgelost met reëel voorstel

Quality product and quick service

Website provided good information in an organized fashion. Product received as exactly as described and i am very pleased with the product.

Snelle levering, goed verpakt

perfect slot

goed slot voor een goeie prijs ,Top

Goed en optijd binnen

Priducten die ik gekocht had werkten super en was netjes en optijd binnen! Zal zeker vaker hier bestellen

Snel en Goed !

Zeer Goed

Hier koop ik graag nog eens

Een zwaar ABUS kettingslot gekocht voor mijn nieuwe E-bike. Ruim assortiment, goede pijs en snel geleverd zonder verzendkosten (2,5kg!). Wat wil je nog meer? Alles prima dus!

Goede kwaliteit van producten en bedrijf

Alles goed geregeld. Ik had 2 sloten die voor de fiets te zwaar waren besteld.deze retour gestuurd en een credit gekregen vervolgens weer twee nieuwe opgestuurd die ons beter passen qua gewicht.

Super service

Sneller en beter dan beschreven Hier kunnen er veel van leren

Zeer snelle levering bij SlotenSpeciaalZaak.nl

Zeer goed ART2 slot. Top service! Zeer tevreden met deze aankoop. Werkt perfect.

Tevreden

Snelle levering, goed produkt, nette prijs!

Tevreden klant

Snel en goed geprijsd

Vlot geleverd tegen een faire prijs

Snelle zending

Zending is verzonden echter werken ze met DHL en ik heb altijd problemen met ze als ik via webshop bestel die samen werk met DHL jammer pakket is vertraagd en je kan alleen via mail contact opnemen met slotenspeciaalzaak

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

keurig op tijd geleverd

Great

Ordered an U-lock and the package arrived in one day. Really satisfied, no complications.

Snel en duidelijk

Prima snel geregeld en precies wat ik besteld had.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam