Oef veel zwaarder dan verwacht

Bij het uitpakken eerst de schrik, boven verwachting veel grover en zwaarder. Maar … toch te belangrijk. Het is een art 2 en daar ga ik vanuit dat het voldoet aan de eis en om er voor te zorgen dat de fiets bij terug komst nog daar staat waar hij is geparkeerd. Voorkomen is beter dan genezen. Dus, uiteindelijk toch tevreden.

Fijn slot

Niet duur en het slot is klein en compact

Gewoon goed

Snel geleverd. Retour van een artikel snel en makkelijk geregeld.

Prima prijs, zeer snel geleverd.

Na bestelling goed geïnformeerd en snel bezorgd

Na de bestelling krijg je bericht omtrent de status van de bestelling. Product wordt goed verpakt en op de afgesproken tijd afgeleverd

Prima slot voor mijn scooter met alarm.

Ervaring met Slotenspeciaalzaak tot op heden uitstekend. !!

Snelle levering, goed product.

Goed en stevig slot voor mijn motor gekocht. Snel geleverd!

Perfect bedrijf

Ook als je een vraag stelt krijg je heel snel antwoord

Goed product en goede nazorg.

Had na ontvangst van het bestelde en na installering nog enkele vragen. Via email werden die vragen per ommegaande beantwoord met verwijzing naar FAQ van de producent.

Een vlugge en correcte levering.

Mijn aangekocht product is vlug geleverd.

Goed slot en snel geleverd

Goed slot en snel geleverd.

Echt top! Goede prijs en op tijd bezorgd!

Dit was mijne eerste bestelling bij Slotenspeciaalzaak.nl. Zij hadden volgende dag beloofd met bezorging en inderdaad dat klopt. De kwaliteit en prijzen zijn top! Dank

Voordelig

Vlotte verzending en voordelig!

Helaas de verkeerde slotkabel besteld. Doch snel mijn geld terug na terugzendend van het slot,

Snelle levering degelijk slot

Snelle levering goed slot doet zijn werk enige nadeel ratelt veel bij het fietsen maar dit verholpen met viltjes.

Al snel bleek het slot defect. Dit is netjes opgelost. Een nieuw slot gekregen. Goed bereikbaar en vlot antwoord per mail.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden alles was goed verpakt. Dus dan is de Review natuurlijk oke. Maar ik weet natuurlijk niet hoe de service zou zijn als het product niet oké zou zijn.

Zeer veilig slot en gemakkelijk in gebruik Weegt wel veel

Prima slot

Geleverde ziet er goed afgewerkt uit, nu maar hopen dat het de fietsdieven afschrikt

Beslist voor herhaling vatbaar

Inmiddels 2 x een bestelling gedaan. Snelle afhandeling en de 2e keer gelijk al gebruik mogen maken van een korting van 10%. Producten in goede orde ontvangen bij afhaalpunt.

Snel prima

Snel geleverd goed verpakt voldoet 100% aan de verwachting

***

Is niet snel geleverd als beloofd. product is een slot

Vlot geleverd

Nieuw extra slot voor mijn elektrische fiets besteld. Snel geleverd, lijkt goede kwaliteit tegen een goede prijs. Tevreden!

Snelle levering, goede prijzen

De site biedt veel informatie voor het maken van je keuze. De prijzen zijn scherp en het pakje was er de volgende dag. Zo moet het zijn. Perfect!

Oke

Prima slot maar ik bestel desondanks niet meer omdat ik door DHL geen bezorging meer wil. Verder bevalt het slot prima.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam