Snelle levering, goede prijzen

De site biedt veel informatie voor het maken van je keuze. De prijzen zijn scherp en het pakje was er de volgende dag. Zo moet het zijn. Perfect!

Oke

Prima slot maar ik bestel desondanks niet meer omdat ik door DHL geen bezorging meer wil. Verder bevalt het slot prima.

Doen wat er staat op de website !, snel en goed.

Ok

Goed slot

Ziet er goed uit en dat voor die prijs

heel goed

Snelle levering!!! next day

misleidend

op hoofdpagina vermelden voor 23.59 bestellen de volgende dag in huis, dus snel om 23.30 iets besteld. Krijg je geen track en trace toegestuurd, ga je bellen en dan zeggen ze doodleuk, dat staat op de website dat het 1 a 2 dagen kan duren voordat je de bestelling krijgt, maar dan heb je wel al alles geregeld wbt betaling als je verder gaat kijken, staat er verstopt dat de bestelling ook 1 of 2 dagen kan duren. Volgende dag ook geen track en trace ontvangen, en weer bellen en toen pas gekregen. Slot is goed, maar afhandeling zeer slechte. Beveel jullie wel aan, maar pas de tekst op de 1e pagina aan dat het 1 a 3 dagen kan duren, en niet op een pagina als je verder klikt.

Levering is prima!

De gestelde levering binnen 24 uur wordt waargemaakt. Product voldoet prima aan de beschrijving. Helaas is tijdens het online bestellen wordt nergens zichtbaar waar je de 10% beloofde dag korting kan invullen. Programma leidt je er door de bestelling heen maar de 10% korting kom je niet meer tegen waardoor je geen korting krijg en je de gewone online prijs betaald. Jammer....

Correct vandaag besteld morgen in huis

goede service

verkeerd slot besteld geen probleem om het te retourneren, ga dus ook een volgende bestellen!

Snel en to the point top

Fantastische service en niet duur!

Via internet twee sloten besteld en de dag erna al in huis. Kwalitatief goede skoten en niet duur!

Alles vlot geregeld en gekregen

Prima verwerking van mijn bestelling

Zowel duidelijkheid van de website, gemakkelijke bestelwijze als snelle bezorging binnen een dag stemmen tot tevredenheid

Prima snelle levering

Prima en snelle levering den zeer tevreden

Snelle levering van de bestelling

Echter het kettingslot was veel te zwaar en te lang. Daarom heb ik het teruggestuurd.

Nog even afwachten

Spullen na 1 werking steeds niet ontvangen Wel goed geholpen door klantenservice om het alsnog op te gaan lossen.. nu even afwachten of ik de spullen daadwerkelijk morgen dinsdag 1 maart 2022 krijg! Zo ja dan ben ik weer een tevreden mens!

Goed geregeld.

Goed geregeld. Mooi op tijd. Doorgaan zo

Mooie zware sloten

Ik had eerst een te zwaar slot besteld en die kon ik gratis terugsturen en nu heb ik een iets minder zwaar slot, allebei mooie kwaliteit. Heb alleen m’n geld van het te zware slot nog niet terug.

Goed product, snel geleverd tegen goede prijs

Doen wat ze beloven

Positief ten top

Niets op aan te merken. Snelle levering en goei producten voor lage prijs

Prijs oke en snel bezorgd

Snel geleverd voor een mooie prijs

Hele snelle levering van het beloofde product.

Snelle levering. Product zoals bij de info vermeld. Prima

Snel en goed

Veel keuze, uiteindelijk voor Vinz combi slot gekozen. Snelle levering en netjes verpakt.

Schijfrem slot

Super snel bezorgd. Artikel precies zoals het gepresenteerd is op de website

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam