Keurig nette informatie - verpakking

Keurige informatie over het product, voldoet aan de verwachting.

Netjes

snelle levering Keurig verpakt

zeer snelle levering

na bestellen inderdaad de volgende dag geleverd. wielklem ziet er netjes en degelijk uit. 1e wielklem was te groot terugsturen gaat soepel. 2e wielklem past perfect.

Het heeft een week geduurd

Op vrijdag op tijd besteld, op donderdag nog steeds niet in huis. Uiteindelijk is het via klantenservice goed gekomen. Bij navraag op social media blijkt dit een ongelukkige uitzondering te zijn.

prima, snel geleverd

graag had ik nog een hoesje of zoiets om het het slot heen gezien voor bescherming en om in op te bergen.

Snelle bezorging!

Ik zocht een schakelslot voor mijn motor. De website bevat alle informatie over sloten en waar je rekening mee moet houden o.a. voor de verzekering. Ik heb mijn bestelling vrijdag avond besteld en zaterdag al ontvangen. Echt heel blij mee!

Snel en goed

De volgende dag de bestelling ontvangen. Goed verpakt: stevige kartonnen doos maar geen onnodige verpakking (zoals een doos in een doos, extra opvulmateriaal).

Super snelle levering

Ik had ( nadat ik reeds besteld had) pas alle reviews zitten lezen op internet. Dat was niet erg hoopvol. Dus ik dacht dat word hem niet. tot mijn grote verbazing stond de bezorger de volgende dag gewoon op de stoep met mijn bestelling. Of ik De Sloten specialist aanbeveel? ja wat mij betreft wel

Prima product, goed verpakt.

Niks te klagen.

zeer snelle levering

Prettig om hier wat te bestellen prijs is ook goed.

Top! En snelle levering

Zeer tevredenstellend

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Duidelijke website, vlotte levering en goede orijs/ kwaliteit voor dit slot.

Great products with very fast shipping...

Guys, I wasn't sure in beginning, because I couldn't reach anybody from your company, but later on I had to admit that I got my order very fast and everything was ok....ThanX for having such great prices of great pruducts... Regards Petr from Germany

Retour gemak niet optimaal

Prijspeil redelijk maar retour gemak valt tegen

Netjes slot

Bezorging was goed en slot was netjes

Zwaarwegend goed.

Een groot slot gekocht. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Verzending snel en milieuvriendelijk (kleinst mogelijke verpakking).

Dik te vreden

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima snelle levering

Super snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Super snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Vlotte levering met een goede prijs

14 februari besteld. De volgende dag in huis Goedkoopste en geen extra verzendkosten

Gewoon goed

Snel geleverd en goede producten

Goed, snel, super

Gewoon geen problemen bij bestellen en levering. Top slot

Goede service en afwikkeling

Het schijfremslot dat ik zocht had een mooie prijs bij slotenspeciaalzaak, en gratis verzending. Snel bezorgd!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam