Goeie sloten

Mooi ART slot voor een mooie prijs

Mooi ART slot voor een mooie prijs. En op een vraag via de mail wordt snel en netjes geantwoord.

Genoeg aanbod, snel verzonden

perfect

alles perfect

Prijs kwaliteit is top

De website was voor mij duidelijk ingericht op de verschillende ART niveaus van sloten. Zo vind je gemakkelijk de beste opties.

Goed prijs-kwaliteitverhouding

Prima hangslot voor een goede prijs en snelle levering.

Topservice en zeer snelle levering met heldere communicatie

Alles goed geregeld!

Ik heb er de afgelopen jaren aardig wat sloten besteld, altijd goede kwaliteit en zeer snelle afhandeling.

Prima slot.

Goed slot voor een prima prijs en snel geleverd.

Goede sloten

Sloten zien er goed en stevig uit, werken prima

Zeer goede koop

Netjes de volgende (werk) dag geleverd en van zeer goede kwaliteit , voor een redelijk prijs.

Snelle service goede prijs/ kwaliteit

goede prijs/kwaliteit, snel en netjes geleverd, tevreden.

Binnen 24 uur beter verzekerd

Ik kwam erachter dat mijn fiets al 2 jaar niet verzekerd was tegen diefstal, paniek!!. dit alles vanwege dat ik een verkeerd slot had. Via deze website het juiste ART-slot besteld en de volgende dag, werd het geleverd en nu weer goed verzekerd

Top levering

Snel geleverd Slot van zeer goede kwaliteit

Goed materiaal

Slot werkt naar behoren. Pp website staat voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Dit was bij mij niet het geval er zat een dag tussen.

Snelle service prima slot

Slot voor dirts besteld, goede kwaliteit, snelle service , goede prijs

Fijn slot extra er bij

Snel geleverd en leuke prijs

Prima service en snelle levering.

Goede kwaliteit slot.

Goede website, slot snel gevonden, snel geleverd.

Een product was niet meer op voorraad, geld is toen snel teruggestort! 2de kansje gekocht, snel geleverd en prima in orde.

Snelle en nette levering

Slot voldoet aan de eisen. Prijs/kwaliteit zoals aangegeven en naar verwachting.

Gewoon goed

Goed kettingslot, voldoet aan mijn verwachtingen

Prima slot

Herengracht 338